17.11.2012


P: Öh, juoksin kynä kädessä ja se osui vahingossa sohvaan. Kaksi kertaa.

Joo-pa-joo.

Kai se on pakko kaivaa itsekin kynä käteen ja alkaa ympyröimään oikeita numeroita lottokupongista
 :-D

14 kommenttia

 1. Oh! Meillä on sohva samaa materiaalia ja siihenkin on vahingossa osunut mustekynä, tussi ja jotain elintarvikkeita. :D Millähän tuon puhdistais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muut tahrat on tähänmennessä lähteneet pesukoneessa, kun nuo päälliset on (hurraa siitä) konepestävät. Mutta kuulakärkikynä on aika kuuluisaa siitä että sitä ei irrota millään. Oikein mistään.

   Poista
 2. No voi pöh. Taiteilija kokeili sitten kangasta.. Lähtisköhän muuten sellasella esim. autonpenkkien "pesuun" käypäsellä vaahdolla?!

  VastaaPoista
 3. novoi. meiän pienin ja kaverinsa kuulakärkikynällä piirsivät asuntovaunussa penkit. lähes kaiken sain pois.pesuvaahto, oliko se bio shout..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tuli jo kaksi ääntä pesuvaahdolle, pitänee kokeilla sitäkin, kiitos vinkeistä!

   Poista
 4. Joo vahinkoja sattuu, joskus sama vahinko useastikin...

  Jos onni ei suosikaan rahapelissä, niin kokeilepa hiuslakkaa jälkien poistoon. Meinasin sanoa, että kannattaa ensin kokeilla näkymättömään kohtaan, vaan onko sillä enää väliä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu tosiaan, että ihan vahingossa osui se kynä ja vielä tosiaan kaksi kertaa. Melkoinen tuuri, että sai vielä kahdella kynänosumalla piirrettyä neljä sohvatyynyä pilalle... :-D

   En tajuu, miten tota hiuslakkaa käytetään? Suihkutinkin jo yhteen kohtaan, pitääkö sitten rapsuttaa, hinkata, odottaa..?

   Poista
 5. Öööh, siskoni puhui lastensa piirtämistä jäljistä jotka oli lähteny käsidesillä. Mutta materiaali on eri, joten.. Kannattaa ensin kokeilla kaikkea "näkymättömään paikkaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitäisiköhän sitä käsidesiä käyttää pesuaineen tapaan, vai jättää vain kuivumaan/haihtumaan?

   Poista
  2. Äääk, oon unohtanu kysyä ihan kokonaan. Sori, tarkistan asian joka tapauksessa vaikka sä nyt uudet kivat sohvanpäälliset olit jo ostanutki. :) Hyvännäkönempä siitä tuliki.

   Poista
 6. Ihmesieni voisi auttaa?? =D Itse piirsin pienenä seinään ja syytin mummua =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta, tälläkertaa ihmesienikään ei auttanut. Yleensä se kyllä auttaa melkein kaikkeen!

   Poista
 7. Yhdessä tahranpoisto-ohjeessa luetellaan seuraavat kuulakärkikynätahrojen poistoon:
  Sprii. Ruokasooda+vesi. Haalea saippuavesi. Pyyhekumilla hankaaminen. Tahran kastaminen eukalyptusöljyyn ja pesu. Hiuslakka. Vademecum.

  Ostettiin muuten juuri Kärcher tekstiilipesuri 6.100, joka korvaa myös meidän ikivanhan tavallisen imurin. Ei varmaan auta tuohon tahraan, mutta muuten saa lainata tarvittaessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vademecum?! :-D Kaikkia niksejä, mutta mä tarvisin ehkä tarkemmat ohjeet että MITEN. No tietty jonkunlaista hankaamista varmaan kaikilla, mutta kun kyseessä on kangas niin en usko että se kestää hinkkaamista ilman että siihen jää sitten siitä jäljet... Ääh, mä hävitän meidän huushollista kyllä kaikki kuulakärkikynät, kun aina ne joutuu "vääriin käsiin".

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!