2. kalustevalssia


Sain Pepiltä Pikku-ketun puuhamaasta neljän postauksen sisustushaasteen. Kiitos! Eilisen kalustevalssin jälkituotoksena päädyin aloittamaan haasteeseen vastaamisen loogisesti numerosta kaksi, jossa aihesanoja olivat petaus, matto, yöpöytä ja valaisin.Vaihdoin siis hetken mielijohteesta makuuhuoneemme järjestystä, tai no, siis sängyn paikkaa keskeltä peräseinää toisin päin tuonne nurkkaan. Nyt huoneeseen tuli tosi paljon lisää tilan tunnetta, ja lattiaakin hieman näkyy. Toisaalta sängyn petaaminen muutui hiukan hankalammaksi, mutta sepä ei juuri haittaa. Sen homman kun tekee kerran päivässä jos aina sitäkään, ja ei se nyt niin paljon vaikeampaa ole nytkään. 

Yöpöytänä toimii edelleen vanha tuoli, mutta toisen puolen yöpöydästä jouduin luopumaan. Nyt pitääkin kehitellä nurkkaan jokin systeemi mihin saa laitettua kännykän yöksi ym. 


Huoneessa on tosi monta valaisinta, kattovalon lisäksi kaksi pöytälamppua sekä jalkalamppu. Vähän hassua sinänsä, kun huoneessa ollaan pääosin valot sammuksissa ja silmät kiinni :-D Ehkä tässä kuitenkin on mukana haavetta, että joskus tulisi vielä aika kun voisi vuoteeseen mennessä vaikka lueskella hiukan nykyisen "nukahdan jo ennenkuin pää osuu tyynyyn"-tunnelman sijaan? 

Uutena toin huoneeseen maton, joka on joskus aiemmin majaillut keittiössä. Tässä huoneessa sen värit ovatkin kuin kotonaan! 


Haasteen ideana on siis tehdä neljä eri postausta joihin on annettu aihesanoja. Järjestys saa olla mikä tahansa. Sanojen tulee esiintyä joko kuvina tai tekstin lomassa, ja kaikki sanat tulisi saada käytettyä. Yksinkertaista :-)

En osaa nyt nimetä ketään jota haastaisin, mutta tästä saa napata idean mukaansa kuka haluaa!


8 kommenttia

 1. Niin keväisiä pirteitä värejä! Tosi hauskan mutoisia nuo teidän valaisimet värien lisäksi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos henna, kevättähän tässä jo kaipaillaankin niin ihan hyvä juttu :-)

  Peppi lamput on kyllä melkoisen sekalainen seurakunta mutta eipä tuo haittaa kun niitä tulee tosiaan katseltua vain suljettujen luomien läpi pimeässä :-D

  VastaaPoista
 3. Mööbelivalssi piristää aina =))) Ihanan valoisaa ja värikästä teillä, itse aina tyydyn turvallisiin ruskean sävyihin. Sängyn päätyyn sopisi seinään kiinni joku Sarvis-tyylinen muoviastia, sellainen ihan vähän syvempi, sentapaisen kun ruuvaisi pohjasta kiinni seinälle niin saisit siitä pikku yölokeron itsellesi =)Tai vaikka joku linnunpöntön näköinen ratkaisu =) Tai vanha leveä suksi kahden kannakkeen päälle =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anunanu, pitkästä aikaa! :-) Sieltähän tulikin hyviä vinkkejä, pistetään mietintään. Itse olin ajatellut myös naulakkoa, jossa kännykälle olisi "makuupussi". No, katsellaan .-)

   Poista
 4. hauska idea nuo jäätyneet tulppaanit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Idea on vapaasti käytettävissä :-)

   Poista
 5. Käyn kyllä aina täällä kurkkimassa kännykällä töissä tauolla, nyt on ollut niin paljon työtä että jäänyt kotikoneella olo vallan =)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!