valoa tunnelissa


Kävivätpä ukko ja muori kylillä. Ihan isolla kirkolla saakka. Kävelivät käsikkäin, pussasivat liukuportaissa. Menivät katselemaan kääpiöitä hassut lasit päässään. Jopas oli eläväisen näköistä kaikki! Muorikin pomppasi tuolissaan kun niin aidosti nuolet lentelivät kohti. Totesivat että on se ihmeellistä, ja tykkäsivät molemmat oikein kovasti. Muorin laskimovaivaisia kinttuja tosin alkoi pakottaa, ja niinpä siinä sätki ja kiemurteli penkissään loppuajan. Onneksi edessä istuva ei kovin näkyvästi ainakaan hermostunut.

Kotimatkalla näkivät hienoja valoja, laulavan hauen, ja hupsuttelivat vähän. Ottivat hassuja kuvia itsestään hauen kanssa. Junassa meinasi muorilta tulla pissa housuun kun niin kovasti nauratti ne kuvat. Kikattivat siinä molemmat kuin pahaiset teinit. Muori katsoi sivusilmällä rakasta ukkoaan ja ajatteli hiljaa että kyllä se on ihana kun muoria tällälailla välillä ulkoiluttaa. Ja taitaahan tuo itsekin kylillä käynnistä tykätä.

Nyt jaksaa muorikin taas paremmin soppakauhaa heilutella :-)

2 kommenttia

  1. Oi voi, on se niin ihanaa, ne pienet irtiotot, ilonhetket ja suuret tunteet ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meillä on todettu tämä ihan käytännössä, että säännöllisesti kannattaa käydä vähän tuulettumassa kaksisteen. Oli se sitten vaikka tunnin vuoro sulkapalloa, elokuva, tai isompikin irtiotto, niin ne on tärkeitä. Tämä arki täällä on kuitenkin sellaista shouvia, ja minä kun olen tässä kotosalla aina niin ihan jo senkin takia. Kivaa meillä oli ja leffastakin tykättiin :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!