18.3.2013


Eilen nautittiin kevättalvisesta auringosta ulkoilemalla. Paistettiin makkarat nuotiolla, viiletettiin napakeinutuolissa ja käytiin meren jäällä kävelyllä. Auringon jo laskiessa jäällä oli huumaavan kaunista. Ja kylmää! Hurjan nopeasti lämpötila laskee samaa tahtia auringon kanssa. Jos minun pitäisi näyttää ulkomailta tulevalle vain yksi asia Helsingistä, veisin hänet tuonne kahvila Regattaan. Paikka on elämys ihan kaikkina vuodenaikoina! Ja luulisin että myöskin ainoa johon ihmiset jonottavat parikymmenmetrisessä jonossa pakkasviimassa hymyssä suin. Koska paikka on vaan niin ihana :-) Nyt ei tullut itse kahvilasta kuvia koska se oli niin täynnä, mutta menkää itse katsomaan ;-)

Tänään sain ortopediltä hyvän "tuomion" ja säästyn vielä toistaiseksi olkapääleikkaukselta. Huh. Paras uutinen aikoihin!

Uuteen viikkoon!

2 kommenttia

 1. Onnea uutisista!
  Kaivelin kaappien kätköistä keltaista sitä löytämättä. Ihmettelin moista, pinkki-ihmisenä, kunnes iltasella hoksasin mistä nälkä keltaiseen on lähtöisin. Täältä. Siis kiitos keltaisesta! Aurinkoista eloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Ole hyvä vaan, keltainen on tosi hyvä väri! :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!