Jäänsärkijät
Kaunis sää ja yhteinen vapaapäivä houkuttelivat pihalle. Istutin kuin talvea uhmatakseni narsissit ja orvokin ulos. Siivosin samalla vähän talvikamoja varastoon, ja lakaisin kuistilta talven hiekat. Miehen kanssa hakattiin yhdessä jäätä paloiksi ja naurettiin kuin lapset. Siinä hommassa ei kai koskaan aikuistu, se on ihan yhtä hauskaa vaikka olisi minkä ikäinen! Annettiin auringon paistaa kasvoille, ja antaa voimia. Otettiin rasiassa keksejä evääksi ja juotiin kahvitkin pihalla. Ihana kevätpäivä. :-)

Iloista pääsiäisen aikaa kaikille!

6 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanalle päivälle! Tuo jäänhakkaus kuuluu niin kevääseen! (: Pienenä aina tohkeissaan tehtiin päivät kesää, ja kai siihen aikuisenakin uskoo. Että kesä tulee nopeammin jäitä hakkaamalla. (: Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäänhakkaus on tosiaan varma kevään merkki. Toinen, vielä varmempi on sitten lumen nakkelu. Siihen päästään, kun saadaan ensin joku kohta sulaksi, ja sitten siihen aletaan viskoa lunta kasoista, jotta ne kutistuisivat nopeammin. Nakkelu on talvisten lumitöiden ohella ihan mun lempparia :-D

   Poista
 2. Yks kuvista vois olla mun kevätmuotokuvani: oranssit hait, farkut ja hakattua jäätä :)

  Kyllähän se kesä tulee nopeammin jäätä särkemällä ja lumikasoja levittämällä, ihan varmasti tulee!!!

  Sait muuten mulle Gracekuumeen aikaiseksi, onpas raikkaan ja uudenlaisen näköinen paatti.

  Mukavaa pääsiäisenjatkoa ja aurinkoisia pihapäiviä tietty toivotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, me ollaan siis ihan samikset! Toi on nimittäin mun tämän vuodenajan olomuoto :-D Ja varmasti tulee nopeammin, eikai sitä muuten tuolla hakattaisikaan :-D

   Grace oli oikeasti kiva, suosittelen! Itse lähtisin uudestaankin mutta ehkä kuitenkin ilman lapsia seuraavaksi... ;-) Ja kiitos, samoin!

   Poista
 3. Ennenvanhaan siroteltiin uunista tuhkaa hangelle niin sulaa nopeammin, siis kun auringonvalo ottaa paremmin tummaan kiinni, ei siis kuumaa tuhkaa =) Sen näkee siitäkin että pientareet sulaa tosi nopeasti kun niissä on tummaa kuraa päällä =)

  Mistä ihmeestä orvokkeja on jo tullut?? =D

  Meni vähän pääsiäinen plörinäksi, 4. päivä sisällä influenssassa, no, ens vuonna uus yritys =D Blogipäivitystä on kyllä pääsiäisen tiimoilta tulossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman asian ajaa tuo hiekoitushiekkakin mitä on pitänyt pihalle nakella. Nurmikolla sitä ei toki ole, sinne voisi vaikka tuhkaa heitelläkin :-) Orvokki tuli ihan Prisman kukkaosastolta, siellä niitä oli!

   Paranemisia sinne, täälläkin kiertää joku pöpö porukkaa, kun vuoronperään kuumeillaan.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!