Perhosen pesä
Sitä kun kukkuu kaiket yöt ja aikaiset aamut, voi käydä niin, että tarvitsee ylimääräiset kauneusunet ihan tuossa aamiaistouhujen lomassa (tälle äidille ainakin tekisi terää). Neiti M kiljui koko aamun, kunnes vihdoin nukahti minun syliini. Piti saada kädet vapaaksi, niin heitin lattialle muutaman viltin ja tyynyn, ja niistä tulikin ihan soma pieni pesä :-) Sohvalle en uskaltanut laittaa, koska nämä unet on usein niin lyhyitä että typy olisi voinut tippua kun selkäni käännän. Ottakoon nyt tuossa sitten tirsansa. On meillä lapsille sängytkin, mutta näin päiväsaikaan mikään ei ole niin varma herätyskeino kuin viedä sinne ;-)

Ai että näyttää kyllä makoisalta, itsekin voisin tuohon käpertyä, jos ihan vaan hetkeksi ummistaisin.... ZZZz.

6 kommenttia

 1. Ihana pesä! <3 Mä oon kans huomannu et varmin herätyskeino on koittaa viedä neiti 2kk omaan sänkyyn nukkuun. Sylissä nukkuis vaikka kuin mutta kun välillä tarttis tosiaan ne kädet vapaaks. Taas tätä vertaistukea.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuossa asiassa on tullut kokeiltua vaikka mitä niksejä lämpimään peittoon käärimisestä ties mihin, mutta jotenkin ne silti melkein aina herää. Meillä onkin ihan vitsinä jos lapsi pitää saada hereille että pitäiskö viedä sänkyyn heräämään :-D Ulkonahan nuo nukkuu onneksi kuin tukit!

   Poista
 2. Voi tuota söpöä nukkujaa! Meidän pikkuapinasta ei saa otettua enää nukkumiskuvia kun tuo herää heti kameran rapinoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just mietin noita ottaessa että pitääpä kamera kovaa ääntä! Siinä on kai objektiivien välillä eroja, mutta ainakin tuo minun on oikea mölytoosa. Pitää ottaa kuva melkein heti kun on nukahtanut niin on sikeämmässä unessa ;-)

   Poista
 3. Nuo siellä täällä päiväunia nukkuvat pikkutirput on vaan niin suloisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tipu kyllä harrastaa tätä tosi harvoin, kun normaalisti ei nukahda kuin ulkona, siis vaunuissa tai autossa. Mutta joskus sentään, ja heti äiti on kuvaamassa. Kun ne on niin söpöjä kun ne nukkuu... :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!