Lasikuistin kevät

Usein kun tekee muutoksen jossakin huoneessa, se aiheuttaa monta muutosta muualla. Tässä välissä on tosin monesti selkeä välivaihe, jolloin tavarat majailevat väliaikaisissa sijoituspaikoissa ja aiheuttavat näppyjä olemalla siellä. Siis ihan väärässä paikassa. Ne tuijottavat aina kun niistä kulkee ohi, ja muistuttavat tekemättömästä työstä (ja siitä että varastotilaa taitaa olla himpun liian vähän).


Teki mieli laittaa kevätverho lasikuistille, mutta se aiheuttikin pienen rymsteerauksen. Kuistilla majaillut ylimääräinen tv-taso/olkkarinpöytä sai lähteä, että takaovesta mahtuu taas kulkemaan ulos. Tv-tason tieltä piti vaihtaa sohvan paikkaa. Ja edelleen se pöytä seilaa ylimääräisenä, mutta nyt se on sentään poissa kuistilta. Lisäksi kuistilla ollut iso lipasto piti saada sieltä pois koska se peitti aika paljon ikkunaa. Lipaston tilalle tuli tyttöteinin huoneessa tilapäismajoituksessa ollut vanha liinavaatekaappi joka odottaa maalausta. Iso lipasto meni vaatehuoneeseen, josta meille jäi mustanapekkana käteen toinen, pienempi lipasto. Eli moni kalu vaihtoi paikkaa, ja edelleen meillä on muutama ylimääräinen kaluste. Tai ei kentien ylimääräinen, mutta vailla paikkaa jossa niitä sietää katsella. No, ainakin tuli taas vaihtelua, ja eri kalusteet tuijottelee!Liinavaatekaappi pääsee kenties ilmojen lämmettyä tuosta pikku visiistille ulos, jossa sitä hiotaan ja maalataan. Valkoiseksi? Mustaksi? Jää nähtäväksi :-) Matonkudekorikin tuolla odottelee uutta inspiraatiota. Oikeasti jos saisin valita ihan rahasta piittaamatta niin ostaisin tuonne kaksi niitä kekkilän parvekeviljelylaatikota, valkoisina. Niissä saisi kukat majailla. Taitaa vaan jäädä haaveilun asteelle, ne on ihan sikakalliita ollakseen kukkatelineet. Elloksella on vähän vastaava, halvempi malli, mutta se on maalattua mdf-levyä ja tultiin miehen kanssa siihen tulokseen että se ei kestäisi pidemmän päälle... Niinettä haaveilu saa jatkua, se on onneksi aika edullista puuhaa. Ja tietty ainahan voi virkistää mieltään tällä kalustevalssilla!


Viikonlopun jatkoja, ystäväiset!

6 kommenttia

 1. Tosi hienot nuo pariovet jotka johtaa lasikuistille. Meillä on avokuisti ja olen suunitellut tehdä siitä lämpimän ja Sinun sivuilta sain taas kivoja ideoita.

  Oikein hyvää viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva kuulla että sait ideoita :-) Kuisti on meillä vähän kaikkien lempipaikka, vaikka se onkin noi pieni. Jotenkin se on vaan niin tunnelmallinen tila. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Tuota samaa valssia meilläkin täällä valssataan. Sänkyä sinne, toista tänne, parvea ulos ja lipastoa sisään.

  Ihana ilma ja Herttoniemen katukirppis, vaatii luonteenlujuutta pysyää valssauspäätöksessä! Välillä pakko ottaa kahvi- ja nettitauko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kun kaaos oli pahimmillaan (=kaikki kamat levällään ympäri kämppää, osa jopa pihalla) tuli kieltämättä mieleen, että mitähän sitä tuli aloitettua, voiko vielä perua... :-D

   Poista
 3. Ihana tila :) Mä varmaan maalaisin kaapin valkoiseksi... niitä Kekkilän kukkalootia kaivattais täälläkin, mutta ei ihan tällä kotiäidin huimalla palkalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vähän samaa ongelmaa täälläkin... :-D Valkoinen voisi olla kyllä parempi!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!