Äitienpäivä on the road
Naamakirja ja blogit pursuavat naisten ihania tarinoita äitienpäivänvietostaan. Kuinka heitä oli muistettu toinen toistaan ihanammilla lahjoilla, kukilla ja ruuilla. Näitä on mukava kyllä lukea.

Minulle äitienpäivä on yhtäkuin pakkaamista, autoradiota ja silmissä vilistäviä maantienpenkkoja. Toisaalta myös rakkaita ihmisiä kaukana. Käymme aina kotiseudulla tapaamassa isovanhempia, joita muuten tulee nähtyä ihan liian harvoin. Koska matka on pitkä, ei reissua viitsi pienten kanssa tehdä päiväseltään. Siksipä äitienpäiväni valkeneekin usein lainalakanoissa, eikä näissä oloissa omia äitienpäiväjuhlia juurikaan ole. Loppupäässä päivää istutaan taas autossa matkalla kotiin. Toisaalta tämä on selkeä valinta, en halua asettaa omaa juhlintaani sen edelle, että isovanhempien tapaaminen jäisi vielä harvemmaksi kuin se jo on. Heitä on aina niin mukava kuitenkin tavata! Sekin on havaittu käytännössä, että muina viikonloppuina ei vaan sitten tule lähdettyä, nämä äitien- ja isänpäivät on kuitenkin selkeitä koska ne on niin korvamerkittyjä näihin puuhiin. Tai sitten pitää ottaa käyttöön joku joka-toinen-vuosi-systeemi? Sekin tuntuisi toisaalta kurjalta, kun isovanhemmat tunnetusti ovat iäkkäämpiä ihmisiä... No. Meillä tämä menee nyt toistaiseksi näin, ja voin tunnelmoida vuoteeseen kannettuja aamiaisia sitten täältä sosiaalisesta mediasta. Ja olisihan se ehkä aika hankalaakin syödä sängyssä..? :-D

Äitienpäiväraporttina tarjoankin teille siis vain kuvan itse itselleni ostamasta pihakukasta, ja kaupan valmisaineksista pikaisesti väännetystä kakusta jota syötiin lähtöpäivän aamukahvilla pakkaamisen lomassa. Ja silti äitienpäiväni oli oikein hyvä ja lämmin :-) Ja hei, näin sentään eilen auton ikkunasta pääskysen! Jee!

Nyt selvittelemään reissussa muodostuneita pyykkipusseja ja purkamaan laukkuja, "paras" osuus matkustamisessa ;-)


P.S. Tarkkasilmäiset ehkä jo huomasivatkin että sivupalkkiin on ilmestynyt linkki uuteen blogiini, jossa aion jatkossa keskittyä käsityöaiheisiin juttuihin. Mikäli lukijoiden joukossa on siis heitäkin, joita eivät nämä muut horinat niin kiinnosta ;-) Jonkinverran saattaa tulla ainakin vielä aluksi päällekkäisyyksiä, en ehkä malta olla tälläkin puolella esittelemättä jos joku oikein ihana juttu tulee tehtyä, mutta katsotaan nyt sitten mihin suuntaan sekin homma menee. Tervetuloa sinnekin lukemaan!

4 kommenttia

 1. Hei ! Haluatko lisää lukijoita ? Mainostan blogissani toisten blogeja ja sieltä voit löytää itsellesikin lisää luettavaa.

  http://blogisi-mainostus-mahdollisuus.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hauska idea, pidetään mielessä :-)

   Poista
 2. Täälläkin harvoin ihan oman perheen voimin juhlitaan. Miusta ihan kiva jos on enempi äitejä paikalla :) tässä kotonahan kaikki päivät on äitienpäivää - eikös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin kivaa että on niitä äitejä enemmän paikalla! Sitä vaan joskus toivoo että ne asuisi vähän lähempänä, ettei kyläily olisi aina niin iso operaatio reissaamisineen... Mutta siksi sen matkustamisen juuri jaksaa, kun pääsee näkemään isovanhempiakin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!