Ihana löytö ja uusi puu


Harvemmin tulee enää kirpparilöytöjä esiteltyä, mutta tämä oli niin ihana ja mieluinen ostos että halusin sen teillekin näyttää. Kontista löytyi Oiva Toikan Kastehelmi-sarjan kermakko ja sokerikko vihreinä ja vieläpä alkuperäisessä pakkauksessaan. Ja sitä vanhaa tuotantoa, tietysti ;-) Hinta ei ollut mikään ihan superhalpa, setti maksoi 16e, mutta tiedän että näistä pyydetään yksittäinkin enemmän tuolla nettipalstoilla. Laatutavarassa näytti olevan vihreät setit neljänkympin luokkaa. Nämä olikin mun ekat vihreät kastehelmet!  Tuo kastehelmien vihreä väri on niin kerrassaan upea, että siinä voisi uida. Jos ymmärrätte... Sattuu olemaan muuten täsmälleen sama vihreän sävy, kuin tämän rouvan vasemmassa nimettömässä olevan sormuksen kivi. Ihana!


Lisää vihreää vielä pihalta, jonne ilmaantui uusi puu. Pitkään haaveilemani Suklaakirsikka sai paikan pihan perältä. Jotain jämälautoja jäi nyt kuvaan, pahoitteluni siitä. Saatiin muutamasta kukastakin nauttia, pihassa ennestään ollut omenapuu ei nimittäin ole vielä koskaan kukkinut. Kukinta alkoi kyllä olla jo ohi, mutta vaikuttaisi siltä että syksyllä meillä saattaa olla ihan mukavakin kirsikkasato. En malttaisi odottaa!6 kommenttia

 1. Vihreät kastehelmet ovat kyllä ihania - eikä kyllä hintakaan miusta paha koko setistä, kun oikeasti miettii astioiden arvoa.
  Toivottavasti saatte kirsikoita! Meillä "typerät" räksät ovat aina käyneet nokkimassa ne vähäiset, mitä puuhun on ilmestynyt. Eli husss linnuille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo valmiina juoni lintujen varalle, eli laitan verkon heti kun alkaa tulla punaista väriä. Eihän se kaunis ole, mutta jospa kirsikat säästyis? Tietty siinä on sitten se vaara että linnut tarttuu siihen verkkoon... :-(

   Poista
 2. Tuota vihreää Kastehelmi sarjaa löytyy minultakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ennestään aika paljon noita tuon sarjan astioita, mutta kaikki on kirkkaita. Kiva saada vähän vihreää mukaan :-)

   Poista
 3. Meillä on suklaakirsikka (chokoladnaja) pensaana. Ikää sillä on neljä vuotta ja on nyt aivan täynnä kukkia. Viime kesänä kirsikoita tuli muutama, nyt varmaan runsaasti, mikäli pölyttäjiä piisaa =o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kokemuksia! Samaa lajiketta on tuo meidän puukin. Väittivät puun olevan itsepölytteinen, mutta hyötyvän muista kirsikkalajikkeista. Pitääköhän tässä nyt perustaa kirsikkatarha? :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!