Kas, toukokuu!


Huusholli on hujanhajan, kun emäntä luuhaa kukkapenkkityömaalla kaiken liikenevän aikansa. Mutta samapa tuo, siivotaan taas sitten syksymmällä! Mielummin minä katselen sitten sitä uutta ja tosiupeeta (?) istutusaluetta, kuin muistelen niitä lyhyitä hetkiä jolloin tavarat oli paikoillaan ja keittiön lattia murusista vapaa ;-) Kesät on vähän tämmöisiä, onneksi perhe ymmärtää.

Multakauppiaat on saaneet minusta uskollisen asiakkaan, en voi uskoa kuinka paljon maata tuo uusi penkki imee sisäänsä! Ja tänään ajelin ihan järjettömän matkan päähän multatarjouksen perässä, alkaa olla säästö jo vähän kyseenalaista... Mutta tokihan se viisi säkkiä kympillä on parempi kuin viidellätoista eurolla. Niin monta säkkikuormaa olen jo hakenut, että sellaisen suursäkin tilaaminen pihaan olisi tullut jo varmaan halvemmaksi. Eli, jos vielä uuteen yhtä isoon uudistukseen ryhdyn, pitää muistaa sitten nämä mietteet. Maata on kuitenkin pakko vaihtaa kun tontti ihan kiinteää savea täynnä. Ai että mä muuten vihaan savea, olenko muistanut kertoa? :-D Hassua, että sitä kuitenkin keramiikassa käsittelee ihan mielellään, mutta pihalla se on kuin pahin vihollinen! Ilmainen vihje, jos on vara valita, älkää ottako savitonttia! Noniin. Aihe karkaa käsistä.

Nyt on kaffe- ja lasten ruokkimispaussi ohi, takaisin lapion varteen! Moro :-)

2 kommenttia

  1. Pisti silmään tuo takki, aivan tosi hieno! Kesät on just tuommoisia, kotihommat rempallaan jne. Mutta ei väliä, talvet on aikaa kynsiä nurkkia sisällä. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein nuo takin ja hatun pikkupimulle jo talvella valmiiksi kevättä varten. En arvannut että näin pitkään joutuu odottamaan että pääsee käyttämään :-) Ja juu, lyhyestä kesästä otetaan kaikki irti!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!