Keltainen keskiviikkoTänään tuntui aika keltaiselle, kun kiertelin kameran kanssa ympäriinsä.

Kesäloma tuntuu olevan nyt kaikkien huulilla. Isopoika on laskenut viimeisten kokeiden määrää päivittäin, ja tänään oli se vihonviimeinenkin. Tyttöteini on heittänyt jo ihan kesävaihteelle, ja ovat koululuokan kanssa tänään Lintsillä hurjastelemassa. Pikkupojilla oli vihonviimeinen kerhopäivä, huomenna on enää kevätjuhla ja hyvästelyn aika. Pian alkaa aikatauluton joutilaisuus kaikilla! ...paitsi tietysti miespololla, joka ei edes tiedä vielä milloin ehtii pitämään kesälomansa. Toivon, että tuo selviää piakkoin, sillä tällä emännällä on pikkuisen matkakuumetta havaittavissa! Me matkustetaan ainakaan ulkomaille ihan älyttömän harvoin, mutta nyt tuntuisi siltä, että voisi olla hyvä hetki pienelle kahdenkeskiselle irtiotolle taas :-) Vielä pitäisi keksiä kiva kohde muutaman päivän reissulle, ei siis liian kaukana mutta kuitenkin vähän edempänä kuin Tallinnat ja Tukholmat... Onko teillä antaa ideoita?

Keltaista ja aurinkoista keskiviikkoa teillekin!

9 kommenttia

 1. Ihanan aurinkoisia kuvia!

  Me käytiin viime keväänä miehen kanssa Riikassa kahdenkeskisellä reissulla. Tykättiin paikasta.
  Myös Bremen on kiva.

  Meilläkin odotetaan kesälomaa. Kaikki ovat sen ansainneet:)

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista keltaista sisällä ja pihalla :)
  Itse olen tosi vähän matkustellut, mutta silloin kauan sitten reilatessa Zell am See oli ihana, rauhallinen pikku-paikka vuorten keskellä. Ei tosin sovellu shoppaamiseen, jos sitä haluaa! Wienissä taas vois olla kultturelli ;) Sisko aikoinaan opiskeli siellä. Käytiin mm. oopperat ja baletit katsomassa ihan muutamalla eurolla seisomapaikoilla. Muutenkin kaunis kaupunki. Köpishän taitaa olla monen bloggarin suosikki tällä hetkellä ;) - haluaisin kyllä itsekin päästä... Mahtavalle kuulostaa matkan suunnittelu kahdestaan!!

  VastaaPoista
 3. Keltainen kaunis väri..tykkään...:)

  VastaaPoista
 4. Niin pirteää keltaista, oikea energiapaukku nää kuvat. Ja WAU mikä lamppuihanuus teiltä lötyykään!!!!!

  Mähän en matkustamisesta oikein perusta, eipä siis kohdevinkkejä oikein ole jaettavaksi. Jos lähtisin, niin ehkä Lontoo olisi kohde. Pääasia että lähdette, kahdenkeskinen aika tekee aina hyvää :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vinkeistä ja kauniista sanoista :-) Lisääkin vinkkejä toki otetaan vastaan!

  VastaaPoista
 6. Minä lähtisin Köpikseen, jos vaan pääsisin :)

  Ihanat pirtsakat kuvat!

  VastaaPoista
 7. Komppaan Köpistä ja Praha on kans mahtava paikka.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!