kesä se on vaan mielessä
Pihalla hommat etenee, tosin yksi asia johtaa toiseen, ja päädyin lemppaamaan isoa jämäpuukasaa paikasta toiseen, jotta saan sen paikalle levitettyä kaivuusta ylijäänyttä maata, jotta saan ylimääräiset nurmikonpalat niiden päälle. Jotenkin noin se ajatus meni. Varsinainen kukkapenkki alkaa siis olla valmis, siellä ei tosin vielä kasva juuri mitään. Nekin kasvit joita penkin vanhassa osassa on, ovat vielä maan uumenissa odottamassa kasvuunlähtöä. Kuvailen siis lopputulosta teille vasta kun penkissä on edes jotain muutakin nähtävää kuin multapinta :-D

Jottei unohtuisi mitä kohti tässä mennään, otin kuviksi pari lainakuvaa viime kesältä. Kuvat on otettu kesäkuun seitsemäs päivä, eli kuukauden päästä pitäisi näyttää tuolta! Vaikea uskoa, mutta kyllä kai se vihreä vielä tännekin löytää :-)

Eilen oli maanantai, ja tänään onkin taas perjantai! Kivaa viikonloppua, taas!

2 kommenttia

 1. Mä jo katoin, jotta mikä paikallinen lämpöaalto teidän kohdalle on osunut kun noin vihertää :D

  Mullon pää ihan sekaisin näistä ei-täysistä-työviikoista. Aamulla kun silmänsä avaa, pitää oikein tuumata , että meenkö vai jäänkö.

  Mukavaa viikonloppua. Huomena myrtsin kirppis, haa miten kivaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillon tää paikallisilmasto niin suotuisa :-D

   Onneks mun ei tarvi kauheesti arpoa, kun joka päivä oon täällä työmaalla jo valmiiksi! :-D Pitäisköhän käydäkin siellä myrtsissä..?

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!