Niin oldfässöniiOlen antanut kertoa itselleni, että tiedostavan sisustajan seinällä roikkuisi kenties String-hylly. Sinne olisi aseteltu muutama harkittu esine, mielummin disainia. Olisi myös tauluja, joissa jokin graafinen kuva, tai napakka elämänviisaus tekstinä. Olohuoneen lattialla saattaisi olla vielä graafinen, kenties mustavalkoinen matto. Ehkä jopa se matto.

Meillä sen sijaan on navettanaulakko, kuvia perheestä mummoineen ja pappoineen. On kirpputorilta ostettuja  lasten leluja sikin sokin, ja mattokin on itsevirkattu jättipitsiliina. Tuo lamppu on ehkä ainoa esine jossa on edes vähän yritystä tälle vuosikymmenelle?  En ole koskaan kyllä oikein ymmärtänytkään muodista, muutakuin sen verran että aina olen siitä jotenkin totaalisen sivussa. Ja ehkä hyvä niin, täällä sivussakin on ihan mukavaa! Lapsia ei siivota piiloon lastenhuoneeseen, vaan he ovat läsnä jokaisen huoneen sisustuksessa myös. Eikä mikään ole muutenkaan niin justiinsa. Toisaalta, minusta on tosi kiva katsella näitä kauniita ja trendikkäitä koteja lehdistä ja blogeista. Ja mistäs sitä tietää, vaikka meillekin joskus kotiutuisi se String... Varmaan sitten kun sekin on jo siis niin oldfässönii (sehän on oikeastikin vanha tuote!) ja saan sen halvalla kirpparilta. Jään siis kytikselle :-D

4 kommenttia

 1. Ottasin tuhat kertaa ennen tuollaisen navettanaulakon, itse virkatun maton ja kuvat mummoista ja papoista, kuin string-hyllyn ja disaine esineen...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä itse tykkään niistä design-esineistäkin, mutta sisustus kun muodostuu pikkuhiljaa, siitä on tullyt nyt tälläinen. Jos kävisi niin että joutuisi jostakin syystä aloittamaan kaiken ihan alusta, voisi minunkin tyylini mennä vähän modernimpaan suuntaan. Nyt tyydyn ihailmaan muiden linjakkaita sisustuksia :-)

   Poista
 2. Teillä on niin kivan näköistä, kaikki esineet on kuitenkin huolella valittuja eikä missään näy mitään krääsää =) Lelut ja esineet on niin kauniita ja iloisen värisiä, on niin aurinkoinen henki teidän kodissa =) Moni tuohon yrittää pyrkiä mutta ei pääse tavoitteeseen =) Itsellä on romua jos jonkinlaista ja liikaakin, joskus voisi miettiä että onko pakko laahata kaikkea kotiin, kun kuitenkaan ei ole tilaa kaikelle. Lasipurkkeja, ruosteisia esineitä, vanhaa puuta, avaimia, viimeisimpänä Arabia vanha potta. Pakko oli ottaa kun ilmaiseksi sai =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi. Meillä on etuna se, että ollaan asuttu niin pienissä asunnoissa ennen tätä, että tavaraa oli väkisinkin aika niukasti. Toki sitä on tässä parin vuoden aikana tullut meillekin roimasti lisää, ehkä vähän liikaakin, mutta toisaalta välillä yritän laittaa poiskin päin jotakin. Ja toisaalta tulee ehkä jätettyä valokuvien ulkopuolelle ne pahimmat rojukasat... ;-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!