Aattopuuhia

Juhannusaattoon kuului tänä vuonna lettukestit isolla porukalla. Syötiin ja höpistiin mukavia. Saatiin kyllä hyvät ähkyt kaikille! Päästiin todistamaan myös naapureiden teinien maailmallelähtöä, kun tipuset lennähtivät yllättäen pöntöstä ulos. Törmäsivät raukat talon ikkunaan ja seinään, mutta hienosti nuo silti lensivät! Aika tarkka kalenteri noilla linnuilla on, viime vuonnakin kun oltiin juhannuksena pari päivää reissussa, oli poikaset lähteneet sillä aikaa pesästä. Kuulema talitintit tekisivät toisenkin poikueen vielä tässä vaiheessa kesää, saas nähdä. Viime vuonna eivät tehneet ainakaan samaan pönttöön, mutta nyt on jo parina päivänä näyttänyt siltä että pesästä olisi kannettu ulos munankuoria. Tietääkö joku lintutieteilijä, onko se edes mahdollista että isot poikaset olisivat vielä pesässä ja silti olisi jo uudet munat munittu, ja kuoriutuneetkin?

Lettukestien loppusiivouskin sujui lapsityövoimalla, kuten kuvista näkyy. Pieni innokas lakaisija, piti hakea tuo pieni harja kun aluksi harjaili isolla harjalla siihen malliin että meinasi ikkunat särkyä :-D (ja huomatkaa, uudet pellitykset varaston ovien alla! Jee!)

Illalla saunottiin vielä perinteisin menoin. Ei tosin tarvinut kurkkia kaivoon eikä keräillä kukkiakaan tyynyn alle, ukkokullan kun näki ihan vaan lauteilla päätänsä kääntämällä :-)

Tänään voisi olla ohjelmassa veskin lattialaattojen saumausta, vaikkapa näin juhannuksen kunniaksi. Vietelkäähän tekin jollakin mieluisalla tavalla! :-)

8 kommenttia

 1. oi katsokaa, minä seison ihan itse...ihana siivoja...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Ja käveleekin jo pieniä matkoja jatkuvasti :-)

   Poista
 2. Ai teillä on ihana hurmuri Tauno Palo juhannusvieraana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauno Palo..? :-D Jos olikin täällä, niin hyvin sulautui porukkaan kun en yhtään huomannut. Toivottavasti sai riittävästi lettuja!

   Poista
  2. Teidän autopaitapoju hymyilee kuin Elokuvan Sankari. Sulaa vahaa täällä...

   Poista
  3. Ai niiinjuu, meidän herra N, hymykuoppamies :-D

   Poista
 3. ♥ Ihana postaus! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!