Näe kauneutta sielläkin missä ennen oli vain kuraa
Runollisesta otsikosta huolimatta kyse ei ole sen kummemmasta kuin kuramatosta ;-) Koska kesäaikaan melkein kaikki liikenne pihan ja sisätilojen välillä tapahtuu takaoven kautta, aloin kaivata sinne lattian suojaksi mattoa. Toki joitakin pikkumattoja tuossa on ollutkin, mutta ne joko luistivat jalan alla, ruttaantuivat tai jotakin muuta häiritsevää. Niinpä tekaisinkin siihen tuollaisen pilvimaton, blogitoveri Hannan innoittamana. Kiitoksia vaan inspiksestä :-)

Materiaali on 70cm pätkä lähirautakaupassa metritavarana myytävää kuramattoa (9,9e/m) ja leikkaamiseen riitti ihan keittiön sakset. Ja aikutulikiva!


13 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eiks ookkin! Ihan tavallinen asia, mut pikkuisen eritavalla niin heti on paljon kivempi :-)

   Poista
 2. Hieno!
  Wautsi teidän tiluksia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tiluksia... Tää on ehkä maailman pienin tontti :-D Mutta kyllä tonne onneksi muutama kukkakin mahtuu kun pistää tiiviisti ;-)

   Poista
 3. Tää on niin kiva! Ja sama inspiraation lähdekin ;)
  Meillä tää tosiaan majailee olohuoneen sivussa, eikä tule yhtään perinteinen (ankea) kuramattofiilis, vaan joka kerta tuntuu mukavalta kun sen näkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva! Ja meilläkin tuo lasikuisti on niin keskeisellä paikalla, aukeaa olohuoneesta, että matto näkyy koko ajan. Vaan eipä haittaa kun se on soma :-)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin olen tyytyväinen lopputulokseen. Ja kuinka pienellä vaivalla (ja rahalla) sai noinkin ison muutoksen, verrattuna jos matto olisi ollut vaan perus kantti-kertaa-kantti kuramatto.

   Poista
 5. Hei, siitä tuli kiva! Mulla muhii jo toinen leikkelyidea, ehkä etuovelle sellainen :)

  Samalla kiitän vinkistä raparperipiirakkaan mitä olit tuossa taannoin tehnyt. Just pakersin sitä meidän E:n huomisille synttäreille.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli :-) En tehnyt ihan samalla tavalla kuin sinä, vaan teinm sakaroista eri kokoisia, sain sen paremmin rimmammaan tuohon kohtaan jossa kulku ei ole suoraan vaan vähän sivulle.

   Kiva jos minun leipomuksista on ollut jotakin hyötyä! Pitäisköhän taas leipastakin jotakin, alkaa raparperipuska olla jo aika iso... :-)

   Poista
 6. Näyttääpä hyvälle! sopii tosi hyvin tuohon. Tekispä mieleni heilutella saksia täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan, se on hauskaa puuhaa! :-)

   Poista
 7. Ei hitsi!! Ihan mahtis idea. Pakko meillekin tuommoinen saada

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!