No ny on sentään lamppuMeillä oli tänään ukkokullan kanssa mahdollisuus piipahtaa tuolla kylillä niin, että mukaan lähti vain yksi lapsi. Siis toisinsanoen jonkinlainen ajattelu, ja jopa shoppailu oli mahdollista :-D Koska kuulin omia ajatuksiani, kuulin myös muistojen sopukoista kuiskintaa viime kesänä yhdessä liikkeessä näkemästäni, ehkä maailman hienoimmasta lampusta. Mieskin tykkäsi siitä jo silloin, ja muisti toki kyseisen yksilön vieläkin. Päätettiin mennä katsomaan vieläkö niitä saisi, ja jos niitä olisi, ostettaisi nyt sellainen tuonne yläkerran huussiin. Koska kyllähän kakkiminen kauniin lampun valossa on ihan toista, kuin ruman!

Päästyämme liikkeeseen (sisustusmaailma Primavera), tulikin ystävällinen myyjä jo ovella kyselemään tarvimmeko apua. Kerroin että me etsitään niitä "kuplavolkkari-lamppuja". Kuulema muutama vielä löytyi, jes! Kerroin myös, että haluaisin nimenomaan keltaisen koska niitä ei esillä näkynyt. Ja tässä kohdassa astui tuuri peliin; Lampun valmistusta oltiin lopettamassa, ja heillä oli yksi ainoa keltainen jäljellä, jota he olivat pitäneet varattuna jo pitkään. Koska varaaja ei ollut useista puheluyrityksistä huolimatta saapunut noutamaan tuotetta, oli kauppias juuri juhannuksen alla päättänyt että myy varatunkin pois. Eli sieltä se löytyi, tiskin alta, meille se viimeinen keltainen! Oi onnea! Se oli ihan selvästi meille tarkoitettu lamppu.

Nyt on sinne vessaan sitten maailman hienoin pöytä/seinävalaisin. Ei puutu enää paljoa :-) ...paitsi ne saumat, tapetit, kalusteet, jne... Pientä viilailua enää!

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Joo siis jäi mieleen tosiaan kun viime kesänä jo näin ton lampun. En silloin raaskinut ostaa, mutta nyt kun sen sai ujutettua tonne remppabudjettiin niin olin tosi iloinen kun tuli edes mieleen koko lamppu. Ja tietty vielä iloisempi että ehdittiin vielä saada tuo viimeinen keltainen, tosi harmi että noita ei tehdä enää!

   Poista
 2. No onhan lamppu - voihan vihne miten ihana!
  Niin passeli väri teille, mieletön tuuri eli just teille tarkoitettu lamppu :)
  Ihailin myös tuota teidän terassin köynnöstä - "lievästi kasvanut" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin ihana :-) Ja köynnös alkaa olla jo ihan kunnollinen, aikanaan kukkakaupan täti lupaili että kolmen vuoden jälkeen se alkaa jo näyttää joltakin, ja tämä on nyt kolmas kesä, eli oikeassa oli!

   Poista
 3. Ihan mahtava lamppunen! Siinä oli kyllä kohtaloa matkassa, se selvästi odotti vaan teitä : )

  Ihanat myös sun pionit. Itsekin olen niihin ihan hullaantunut, vaikka muutama vuosi sitten pidin ihan mummokukkina. Eilen avautui meillä ekaa kertaa kerrottu Barbara -pioni, jota pitää aina suureen ääneen ihailla (Lapset on ihan kypsiä mun pionihöpötyksiin) ja nuuhkaista, tulee aivan lapsuus mieleen siitä tuoksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Joskus asiat vaan loksahtaa, tää oli nyt lamppurakkautta ensi silmäyksellä. Piti vaan kulua vuosi väliä että me "saatiin toisemme" :-D

   Ja pioneistahan ei voi höpöttää liikaa, on ne vaan niin hienoja! Niin, ja tervetuloa lukijaksi :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!