Suvivirsilauantai

Aamuista hoppua, jännitystä ilmassa, suvivirsi ja monen monta käytettyä nenäliinaa. Opettajien kauniita saatesanoja elämään. Todistus hurjan hyvillä numeroilla ja stipendikin. Näin on nyt tyttöteinikin siirtynyt ala-asteelta kohti isojen maailmaa ja olihan se haikeaa. Ja iloista myös.

Olipa tunteikas ja ihana lauantai. Nyt se on, se kesä!

6 kommenttia

 1. Suvivirsi tuo kesän! Muistan viimeksi sen veisattavan meidän häissä, josta siitäkin on vierähtänyt useampi tovi. Stipendikin! Voi että! Mahtavaa kesälauantaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille! Meilläkin oli muuten häissä suvivirsi :-) Se on jotenkin niin ihana, jo omasta lapsuudesta tuttu, ja omien koululaisten mukana tietysti saatu siitä nauttia joka vuosi jo pitkään. Ja aina se itkettää, vuosi vuodelta jopa enemmän...

   Poista
 2. Onnea tytölle stipendistä ja hyvistä numeroista!

  VastaaPoista
 3. Samoin menoin meidän pojan ala-aste päätettiin. Siitä sitten serkkulaan lakkijaisiin. Kiva päivä, ihanat kekkerit, nyt aivan vetämättömissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kutosen lopetus on jotenkin tosi haikeaa, en tiedä miksi. Samoin oli isonpojan kohdalla. Ehkä kun ala-aste on niin pitkä ja siellä ollaan tiiviimmin koulun kanssa yhteydessä kuin enää yläasteella ja lukiossa? Mutta ihanaahan se on, kun nuo vauvat kasvaa!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!