Keskiviikko, ja perusmeininki
Joskus on kai ihan hyväkin, että tuntuu siltä kuin ei tapahtuisi mitään? On sillai vähän tylsää. Aika paljonkin. Miehellä on pikkupätkissä kesälomat, ja nämä väliviikot on vähän tälläistä odottelua, koska ehtisi taas puuhailemaan... Huomenna pitäisi tulla pikkuveskiin tilattu tapetti, ehkä sitä pääsisi viikonloppuna jo laittamaan? Oli muuten supervaikeaa tehdä päätös kahden ihanan ehdokkaan välillä. Lopulta, kun perhe jo alkoi kyllästyä tuskailuuni, sain luvan laittaa toisen ehdokkaan alakerran vessaan, niin sain mielenrauhan ja molemmat tapetit.

Elämässä on ollut kyllä takavuosina niin paljon draamaa, että pitää nyt koettaa vaan nauttia tästä tilasta jossa tapetti on suurin ongelma. Vähän vaikealta se kyllä säpinään tottuneesta tuntuu ;-)

Mukavaa viikon loppupuoliskoa!

4 kommenttia

 1. Kannatti tuskailla, niin sait molemmat tapetit :D
  Täällä miehen lomaviikko meneillään ja tuntuu TOSI oudolle, kun ollaan vaan kotona kaikki. Jotenkin aina tottunut siihen, että silloin ollaan menossa. Vaan kun kerankin on ruhtinaallisesti miehelläkin kesälomaa, niin voi "rauhassa" kotoilla...
  Loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vissiin kannatti! :-D Meillä taas on menneet miehen lomat jo monta vuotta tässä kotona näihin talopuuhiin, sitä niin toivoisi että tämä vielä joskus voitaisi julistaa valmiiksi!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!