Korkeet paatit
Oli ne upeita ja vaikuttavia. Ja isoja. Käytiin siis tuolla kylillä katselemassa kun oli tullut suuria paatteja käymään. Päästiin kurkkaamaan kannellekin. Lapsetkin tykkäsi kovasti, eikä edes ihmeellinen on-off-sääkään lannistanut seuruettamme. Vuoroin satoi, vuoroin paistoi. Vuorot kesti ehkä muutaman minuutin kerrallaan, ja välillä tuli jo vähän pöljä olo kun veivasi edestakaisin sateenvarjon kanssa :-D Tunnelma oli kuitenkin leppoisa. Ainoastaan yksi hiprakkainen naiskolmikko meinasi pilata fiilistä, kun taklasivat laivan kannella yksivuotiaamme kumoon, ja astuivat vielä sormille mennessään. Eivätkä edes pysähtyneet! Myöhemmin sama kolmikko rähisi laivan henkilökunnalle kun eivät saaneet mennäkään joka paikkaan... No, meitä on moneen junaan laivaan, mutta yleisesti ottaen venehistä tuntui tykkäävään iloiset ja mukavat ihmiset ja perheet :-) Tall ships race jatkuu vielä huomenna, kunnes laivat iltapäivällä lähtevät, kannattaa siis käydä jos tervantuoksu ja kansainvälinen meritunnelma viehättää!

Miehen kaipuu merelle taas yltyi, mutta pitäähän sitä ihmisellä haaveita olla ;-)

2 kommenttia

 1. Ajatuksissa oli tuonne suunnata, mutta järki sanoi ettei kannata. Ihmispaljous ei ole mun juttu, ei edes iloisten ihmisten paljous :)

  Vaan komeitahan nuo olis olleet katsella ja kuvata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo oli aika "must"-juttu kun kaupungissa oltiin, mies kun on tuollainen vanha merimies, tai ainakin haluaisi olla :-D Ja tosiaan, tungos ei ollut tälläkertaa ahdistavaa, sellaisiakin tapahtumia on tullut nähtyä. Voi olla että kehnompi sää vähän auttoi?

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!