Langoilla ollaan, pätkittäin
Täällä ollaan, vaikka hiljaisempaa on ollutkin! :-)

Meillä on ollut suuria ongelmia nettiyhteyden kanssa. Vaikka on kuinka uusi talo ja uudet liittymät, ei se mitään tunnu auttavan. Teetettiin kalliilla taloon hieno valokuituliittymä, supernopee, ja katin kontit. Yhtä taistelua on olleet netin kanssa nämä vuodet joita ollaan tässä asuttu. Välillä vika on ollut oikeastikin palvelun tarjoajassa, välillä sieltä saaduissa laitteissa. Ehkä joskus jopa käyttäjissäkin, mutta suurimmaksi osaksi ei vaan systeemit toimi niinkuin pitäisi. Ja se on melkoisen turhauttavaa. Hyvinä päivinä on voinut surffailla viisikin minuuttia putkeen, huonoina ei muutakuin pieniä välähdyksiä, kun saakin olla jo buuttaamassa yhteyttä ja kiskomassa pistorasioita irti modeemista jne. Ihan totta, ei jaksais.

Ihminen on käynyt jo vuosikymmeniä sitten kuussa, mutta koskahan nämä tietotekniikat saataisi toimiviksi?

No, jotain hyvääkin. Nyt on keskiviikko, aurinko jaksaa edelleen lämmittää mutta on älynnyt lopettaa pahimman korventamisen. Maa-artisokka kukkii komeassa, yli kahden metrin korkeudessaan, ja pihamme näyttää polkupyöräkaupalta :-) Vähän on taas ommeltukin, ja muutoinkin valtakunnassa kaikki hyvin. Kivaa loppuviikkoa!

2 kommenttia

 1. Minä en kestä tuota ponnaria♥♥ IHANA♥♥

  Tuollainen tökkiminen OTTAA päähän...minuakin, tälläistä tyyntä ja rauhallista ihmistä....anteeksi, kun narrasin...tyyneys ja rauhallisuus on minusta kaukana...:DD
  En ymmärrä miten Suomessa ollaan näissä asioissa ihan miekka ja kirves ajassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ponnari on kyllä supersöpö, pimu tuo nykyää jo itse lenkin että pitäisi tukka laittaa hyvin :-) Nettihomma toivottavasti parani nyt, kun tarpeeksi suututti niin käytiin vaihtamassa tuo "purnukka" mikä tuolla on kai ongelmat aiheuttanut.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!