Päivän värit
Tänään tiedossa ystäviä kaukaa. Ihana nähdä pitkästä aikaa! Teemaan liittyen piti illalla vielä pusertaa pimulle sinivalkoinen mekko, jotta vierailla varmasti soisi Jukka Kuoppamäki päässä vielä kotimaahan palattuaankin :-D (Ompeluksista kerron nykyään enemmän nippelitietoja tuolla kässäblogin puolella, tervetuloa sinnekin!) Nyt vähän kauppaan ja vähän siivoilua että kehtaa päästää vieraat tupaan. Kivaa :-)

Sininen on taivas, siniset on silmänsä seeeen...!

4 kommenttia

 1. Kiva blogi sinulla. Huippua että löysin google-haulla blogisi, kun etsin tietoa saamieni UPO-tuolien entraukseen.
  Oletko itse käsitellyt tuoleja mitenkään? Toisessa tuolissani on muutama maaliroiske jotka imeytynyt hiukan muovin pintaan ja nyt mietin kovasti, millä saisin ne poistettua?
  Lukijaksesi jään ja tervetuloa kurkkaamaan myös omaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit ja jäit, tervetuloa :-) Mä en ole omia upojani käsitellyt juuri mitenkään. Joskus koetin ihmesienellä putsailla, mutta sekin naarmuttaa herkästi sileää muovipintaa. Olen siis antanut ajan patinan, eli kellastumien ja muiden vain näkyä. Maaliroiske toisaalta on varmaan sen verran koholla, että sen voisi saada esim liottamalla pehmenemään ja sitten varovasti rapsuttamalla?

   Poista
 2. suloinen tuli mekosta!
  Ja teijän vessa on kyllä vaan niiiin aurinkoinen - aivan ihana tuo naulakkoseinäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekosta tuli kieltämättä aika ihana! Ja vessa on edelleen kiva, melkein sitä kapuaa nykyään mielummin tuonne yläkertaan ihan vaan että saa käydä tuolla :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!