Syyskuuta jo!Kuukausi vaihtui. Aika rientää.

Iso perhe on ilon lähde ja rikkaus jota en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Silti näin syksyisin flunssa-aikaan, kun kiertää kaiket päivät nessu kädessä pyyhkimässä vuoronperään pilttien neniä, sitä huomaa huokailevansa että eikö tämä ikinä lopu? Välillä itselle tabua naamaan, oman nokan tyhjennys, ja sitten saakin aloittaa kierroksen alusta. Viikosta toiseen jatkuva flunssa talossa on jokavuotinen juttu, mutta silti se jaksaa vieläkin yllättää, miten pahasti se imaisee äidistä mehut. Toki jos itse säilyisi terveenä, jaksaisi varmaan paremmin. Ei auttaneet marjakiisselit tälläkään kertaan pitämään tautia poissa, vaikka kuinka sitä litkin. Ensi vuonna kai järeämmät keinot käyttöön, mutta mitkä? :-D

Eilen sain pienen tauon niistotalkoista, kun kävin ekaa kertaa elämässäni huutokaupassa. Kotimme lähellä järjestettiin yhden vanhan talon koko irtaimiston huutokauppa, ja samalla pääsin vähän ihailemaan taloa sisältä. Ja olipa vaan veikeä kokemus! En ottanut paljoa rahaa mukaan, joten mihinkään isoihin hankintoihin ei tullut sorruttua, mutta yhteen huutoon osallistuin, vähän niinkuin kokemuksen vuoksi. Ostin ison vanhan pärekorin ja pari pienempää. Nyt pitää vielä päättää mihin tarkoitukseen ne laittaisin. Ehkä takkapuille? Sisäinen hamsterini kyllä kärsi, kun esimerkiksi kaksi kaunista vanhaa nojatuolia jäivät kokonaan huutamatta. Niissä oli hienot puiset käsinojat, vain verhoilu olisi pitänyt uusia. Mutta järki sanoi että älä, vaikka olisin saanut tuoliparin luultavasti parilla eurolla. Ei mahdu varastoon, ei ehdi tekemään. Edellinenkin verhoiluprojekti, eli tyttöteinin huoneen simpukkasohva on jäänyt tekemättä jo vuosia, ja luultavasti jää vielä vastakin. Pitäisi olla isommat tilat säilöä äidin aarteita, ja myöskin tila jossa näitä nikkarointeja voisi toteuttaa. No, ehkä vielä joskus me ostetaan se maatila ja saan navetasta itselleni pajan ;-)

Nyt keksimään tyypeille sadepäivän puuhaa, ettei mene ihan piirretyiksi koko päivä! :-)

8 kommenttia

 1. Pikaista paranemista teille♥
  Itse olen muutamassa huutokaupassa käynyt...ja tykkäsin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Huutokauppa oli kyllä yllättävän kiva kokemus!

   Poista
 2. Pikaista paranemista teille kaikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Taitaa olla niin, että nämä on vaan sairastettava pois, mutta toivottavasti menisi nyt nopeaan, ettei ehdi tulla jo seuraava tauti perään!

   Poista
 3. Sushibaarin pitäjä sanoi, että inkivääri pitää flunssan loitolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, ensi vuonna kokeilenkin sitä!

   Poista
 4. Suurperheen flunssaepidemiat mä kestän vähän tautisenakin, mutta VATSATAUTI!!!! Voi juma, se iskee aina yöllä, ja seuraavana yönä seuraavaan, ja sit seuraavana... Ite ei ehdi missään välissä nukkua, kun yöt korjaa sotkuja ja päivät pesee sotkupyykkiä. Ja kaikkihan se kiertää, satavarmasti.

  Oon ollut viimeksi huutokaupassa joskus lapsena maalla. Ja iskän kanssa jossain panttilainaamon huutokaupassa käytiin kameravehkeitä huutamassa, lapsuudessa kanssa. Täytyskin ottaa ihan asiakseen käydä joku kerta.

  Parannelkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä jätinkin tästä valitusvirrestä pois just vatsataudin, ja muut ihanat vaivat kuten täit, kihomadot, ja mitä näitä nyt on mitä tuolta kouluista ja päiväkodeista tulee... :-P

   Suosittelen lämpimästi tota huutokauppaa, se oli oikeesti tosi mielenkiintoista :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!