Tyttöteinin aamuaurinko

Huomasin aamulla että tyttöteininin huoneen normaalisti visusti kiinni oleva ovi olikin rakosellaan. Sieltä oikein tulvi aamuaurinkoa muutoin vielä hämärään aulaan. Oli pakko hakea kamera ja nappaista pari kuvaa, ilman mitään siivoiluita ja muita. Kaikki jotka isoa tytärtäni tuntevat, tietävät että jos huone on hänen jäljiltään tässä kunnossa, on tapahtunut suurensuurta kehitystä!

Aurinko paljasti kyllä senkin, että äiti taas ei ole ollut kovinkaan ahkera siivoilija, ikkunasta ei meinannut enää nähdä läpi, niin likainen se on. Nämä kadun puoleiset ikkunat likaantuvat kyllä nopeasti, mutta silti on pakko tunnustaa että en edes muista koska ne viimeksi pesin. Ehkä viime kesänä? Mielessäni hahmottelinkin lausetta  "Ahkera aupair saa paikan...". No, jos lupaan pestä ne viimeistään ensi keväänä taas, niin eikös sekin ole ihan hyvä suoritus? Kuka näitä nyt niin laskee, kyllä se aurinkokin kohta lakkaa paistamasta niin ei häiritse enää niin paljon :-D

Ja hei, perjantai! Miten voi taas olla? Aika menee nyt tosi nopeasti, kivaa viikonloppua taas kaikille! Minulla onkin tiedossa kiva kansalaisopiston kurssi :-)

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!