4v

Herra N täytti tänään neljä vuotta. Ja kylläpä osaa pieni mies olla ylpeä, kun ei ole enää kolme. Vaan on jo ihan iso (vaikka onkin vielä äitin vauva). Sen kunniaksi tänään on osattukin ihan kaikkea, koska isot. Illalla meinasi alkaa kuitenkin riehuttamaan, oli vissiin vähän liian jännä päivä, jota oli odotettu jo pitkään. Veljensä P on aavistuksen katkera, ja haluaa että hänenkin synttäritarjoiluita suunnitellaan jo nyt. Lahjatoiveita satelee myös ihan tauotta, ja kysymättäkin. Noo, jokainen vuorollaan. Onhan sinne maaliskuulle vielä hieman aikaa... :-)

Viikonloppuna sitten vasta juhlitaan kunnolla, sitäkin on odotettu jo hartaasti että saa herrrrrkkuja :-)

12 kommenttia

 1. Onnea Herra N:lle! Neljä onkin jo aika iso luku, ihan oikeasti! Meijän neljävuotias alko jo suunnittelemaan omia viisvuotisjuhliaan, juhlakolttua lähinnä:) Kesäkuulle on myös matkaa ja sitä ennen on vielä pikkusiskojen juhlat juhlittavana....

  Mukavia kekkereitä teille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Se on kyllä tosi epäreilua miten pitkä väli noilla synttäreillä lapsena on. Ja ihan yhtä epistä on se, kuinka lyhyeksi se niiden väli on tässä aikuisiällä muuttunut... :-D

   Poista
 2. Paljon onnea! Meillä on viimeiset puolivuotta kerrottu kaikille että "minä olen kohta 4" ja tänään kun onniteltiin meidän sankaria ja sanottiin että nyt sinä olet 4 vuotias hän suuttui ja sanoi että -en vielä vaan myöhemmin! Ei pystynyt käsittämään että tänään on se kauan odotettu päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Juu, meilläkin on oltu jo tosi pitkään melkein neljä, ja nyt se päivä _vihdoin_ koitti kun on myös oikeasti. Se on iso juttu! :-)

   Poista
 3. Onnea sankarille! Ihmeellinen rajapyykki tuo 4v. Meillä tuntui että tyttö kasvoi synttäreiden jälkeen ihan silmissä, niin eleiltään, oloiltaan kuin teoiltaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Kyllähän se on sellainen käännekohta kun ei ollakaan enää vauvoja, vaikka toisaalta tekeekin mieli tankkailla isin tai äidin sylissä hellyyttä ihan käärönä. Maailma alkaa kuitenkin kiinnostaa enemmän kuin se syli, ja sinnehän nuo on päästettävä lintuset...

   Poista
 4. Ihana neljävuotias! Onnea! :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! Haastan sut samalla osallistumaan Kotilan kuvakulma-haasteeseen. Ohjeet löytyvät blogistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika vaikea keksiä mitä en olisi vielä kuvannut, usein tuntuu että on jo niin joka nurkka nuohottu täältä... Mut ehkä mä jonkun keksin :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!