Juhlat juhlittu on

Kahden pojan yhdistettyjä syntymäpäiviä vietettiin viikonloppuna lämpimissä tunnelmissa. Vaikka pojilla on ikäeroa reilunpuoleisesti (4v ja 17v), on legot ja varsinkin Lego Star Wars heitä yhdistävä juttu. Siksipä tuo aihe tuli luonnollisesti kakkuunkin, varsinkin kun nelivuotias sitä itse pyysi. Ja perustelikin vielä hienosti, että kun me isoveikan kanssa siitä molemmat tykätään. Kakun loihti taas kerran ystäväni Niina, itse en olisi moiseen kyennyt :-) Pullat tuli anopilta, muffinssit tyttöteiniltä ja kaurakeksien teossakin käytettiin lapsityövoimaa. Aika hyvin siis delegoitu, kun itse selvisin yhdellä leipomuksella :-D Kiitos kaikille osallistujille mukavista juhlista, seura oli jälleen loistavaa!

Ihanan päivän ulkopuolella elämä tarjoilee nyt aika isoja paloja purtavaksi. Tekee mieli käpertyä kuoreen, ja keskittää voimat olennaiseen. Blogi päivittyy lähiaikoina, tai sitten ei. Nyt menen täysin vaistojen varassa.

Kaunista syksyistä viikkoa kaikille teille.


13 kommenttia

 1. Ihana kakku. Harmiksi eka kuva ei näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän ekassa kuvassa, minulla se näkyy kyllä ihan normaalisti. Ruusuja ja kynttilä. Välillä tämä bloggeri kyllä jumittaa, milloin mitenkin. Toivotaan että korjaantuisi!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, vaikkei olekaan minun luomukseni muutakuin suunnittelun osalta :-)

   Poista
 3. Hienot kekkerit...onnea molemmille sankareille...:)

  VastaaPoista
 4. Mahtava!! kakku. Pitää pitää kuva piilossa tai meidän kohta kuusivuotias tahtoo samanlaisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nämä on vaarallisia... :-D Meillä oli keväällä viisivuotiaallakin Lego Star Wars-kakku, ja sitähän ei pikkuveli ollut tietenkään unohtanut. Niin piti tosiaan saada nytkin. Onneksi on noita taitavampia jotka osaa toteuttaa, voisi itsellä tuskan hiki nousta otsalle kun alkaisi toteuttaa näitä nuorimmaisten toiveita :-)

   Poista
 5. Ei hitsi miten upea kakku!!! Varsinainen kakkutaikuri ysäväsi on!!!!

  Toisinaan eteen tulee niitä isompiakin paloja purtavaksi ja läpikäytäväksi. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin. Vaiston varassa kun kulkee, usein se oikea tie löytyy kuin itsestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä taitava hän :-)

   Harmi että nämä isot asiat ei ole edes mitenkään meidän omissa käsissä... Mutta todella toivon että lopputulokset olisi niitä parempia vaihtoehtoja, kuin niitä huonompia.

   Poista
 6. Todella kiva kakku, ajattelin jo kysellä teko-ohjeita. Ystäväsi on todella taitava :)
  Onnellinen Oliivi -blogi

  VastaaPoista
 7. Onnentoivotuksia. Koko keltaisen kodin pesueelle. Kaikkeen.

  VastaaPoista
 8. Auts miten hauska kakku :) Makee kerrassaan

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!