Keittiön jouluvärit


Keittiö vaihtoi värimaailmaansa talvisempaan. Kesän ja syksyn väriloisto on kadonnut maisemasta, ja teki mieli rauhoittaa myös sisällä väritystä. Tässä auttoi heräteostoksena marimekolta löytynyt pakanloppu Kuusikossa-kangasta. Samalla otin vitriinikaapista pois emalikattilat ja vaihdoin tilalle hillitympiä värejä. Ristiäisten jälkeen tiskaillessa heräsi ajatus että on sääli piilottaa kauniita Kastehelmi-astioita kaappiin, ja nyt laitoinkin niistä osan tuohon näkyville. Ikkunaan laitoin vielä tiffanytähdet jotka on olleet aiemmin vaatehuoneen ikkunalla, ja ne onkin kuin vanhat ystävät noiden kuusten kanssa!

Aika pienellä muutoksella muuttui koko keittiön tunnelma ihan toiseksi! Miehellekin sanoin että melkein kuin olisi muutettu, niin erilaiselta tuo eniten katseltu huone taas näyttää.

Terveisiä vaan äidilleni, tähän on tultu, jouluverhoihin ;-)

10 kommenttia

 1. Tykkään muutoksesta! Ihana tunnelma. Kastehelmet sopii talvitunnelmaan hyvin ja just sopivasti pieniä joulunpunaisia pilkkujakin siellä täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Mietinkin että onko tuo nyt niinkään jouluväritys, vai enemmän vaan talviväritys? Kaipa tuota voisi katsella vielä joulun jälkeenkin :-)

   Poista
 2. Ihanan rauhallinen talvitunnelma, tykkään!

  Tänään pitelin tuota kuusikkoa käsissäni mutta kauppaan se jäi. Kuvissa ja muilla näyttää niin kauniilta, mutta ei sitten kuitenkaan meille. Yllättävän monen jutun kanssa käy niin!! (Lokki on muuten yksi niistä jutuista ;) )

  Laatikollinen neuvolakortteja, aika huimaa vai mitä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin kun sain puoleen hintaan ;-) Ja näyttää meillä mielestäni kyllä kauniilta, vaikka onkin aika mustavalkoinen meille. Mutta ihan kivaa vaihtelua!

   Enpä ole ajattelut että siinä olisi mitään outoa, mutta tosiaan laatikollinen niitä kortteja on jo kertynyt kun on äitiys ja neuvolakortit :-D

   Poista
 3. Ihanat verhot ja ihanat kastehelmet <3. Kiva idea tuo servettien laittaminen Ikean (?) boxiin, vois itelläki toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Servetit on kiva olla helposti saatavilla niin tulee käytettyä enemmän. Kyllähän sitä voi arkenakin kattaa joskus nätimmin, eikä vain juhlissa ja vieraille. Tuohon Ikean boksiin ei tosin mahtuneet ne isommat ruokaservetit, niille pitää vielä keksiä isompi laatikko ;-)

   Poista
 4. Kaunista! Uppoaa ihan täysin minuun; Lokki tilattu, samoja verhoja haaveksin olohuoneeseen (mutta pitää tyytyä tyynyliinaan:)) ja meilläkin on nla-kortit Ikea-boxissa:) Kastehelmet pitäisikin ottaa esille myös! Hyvää tonttuaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä onkin sitten aika sama maku :-)
   Mukavaa joulun odotusta sinullekin.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!