Lettuja ja tarraa.


Jääkaapin pääty sai kylkeensä liitutaulutarran, ja tarra pintaansa kellon.

Lapset opetteli taas muutaman uuden lipun. Aika monta P jo tunnistaakin, koska "ne juoksi siellä kilpailuissa". Varsinkin sen missä on vihreää ja mustaa ja keltaista, koska ne aina voitti :-)

Lasten kanssa auttamassa ollut ihana anoppi paistoi välipalaksi lettuja. Itse nautin omani parhailla täytteillä mitä on, eli omenahillolla ja aurajuustolla. Suosittelen, Na-aM!

Olkoot nämä kuvat myös vastaukseni Mun tekemä-blogista taannoin saamaani haasteeseen (kiitoksia vaan!), jossa piti kuvata uusi kuvakulma tai yksityiskohta kodista. En ole tainut tästä suunnasta aiemmin kuvatakaan. Koettakaa olla kiinnittämättä huomiotanne seinällä roikkuvaan isonpojan nettikaapeliviritykseen, sähkömiestä ei ole vielä kolmessa vuodessakaan saatu paikalle viimeistelemään yläkerran nettipistokkeita...) Haaste on lähtenyt alunperin liikkeelle Kotila-blogista. Tylsänä tyyppinä en nimeä ketään jolle haasteen heitän, vaan annan sen teille kaikille jos joku haluaa haasteen napata mukaansa!

Tänään paistoi jopa aurinko, ja oli muutenkin kiva päivä :-)

6 kommenttia

 1. Kiva kello! En ois huomannut piuhaa, mut jos se häiritsee niin kantsii perehtyä sellaseen kun datasähkö. Toimii hyvin ainakin meillä, siinä siirretään data kahdella pistokkeella paikasta toiseen, ilman sitä johtoa välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta tuokin vaihtoehto, mutta tosiaan kyse ei ole mistään muusta kuin siitä että sähkömies saataisi paikalle kytkemään nuo yläkerran nettipistokkeet. Kun ne siis on olemassa, jotkut välinippelit vaan puuttuu...

   Poista
 2. "Löysin mahtavan blogin!" :) Teidän koti on niin ihana; hauskoja yksityiskohtia, värejä ja retroa juuri sopivasti. Tykkään kovasti ja taidankin jäädä seurailemaan teidän elämää :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! En ole ihan varma oliko nuo uusia, tuntuu että olen kuvannut jo ihan joka paikan moneen kertaan... No, on tuo liitutaulu ainakin uusi, eli siinämielessä sääntöjen mukaan meni :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!