Kukkia ja kuumetta
Ei ole vielä ollenkaan kevät, ja minä kyllästytän teitä nyt jo näillä jatkuvilla kukkakuvilla. No, koettakaa kestää :-D

Plantagenista löytyi hauska jalallinen kukkapurkki keittiön pöydälle. Tykkään että siinä on aina joku kukka, ja ihan aina ei meilläkään (!) ole tulppaaneita maljakossa, niin silloin tuo on hyvä laittaa tilalle.

Viikonlopun ohjema näyttäisi muotoutuvan uudelleen, kun huusholliin rantautui jonkinsortin flunssa-aalto. Eilen oli vasta yksi lapsi kuumeessa, tänään nähtävästi jo kolme. Minä ja vauva ollaan toistaiseksi vielä säästytty, ja toivon kovasti että itse pysyisinkin terveenä koska oikein kova kuume kyllä kaataa meikäläisen ihan punkan pohjalle. Ja sieltä käsin on vaikea puuhastella. Onneksi tulee nyt viikonloppu kuitenkin, ja mies on kotosalla myös.

Nyt tankkaamaan vitamiinipurkista ja niistämään muutama nenä. Valoa ja terveyttä kaikkien viikonloppuun!

7 kommenttia

 1. On jo ihan selvästi ihan ihan pikkuisen kevät, eiks ookin? ;) Toivottavasti ette pienen kanssa sairastu! Ihanata viikonloppua teille, Kotkassa ainakin aurinko paistaa ♥ Wuhuu!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo jalallinen kukkapurkki... :)
  Toivotaan, että säästytte vauvan kanssa flunssalta.

  VastaaPoista
 3. Henna no on oikeesti jo pikkuisen! Mut puutarhahössötystä en vielä ole aloittanut, että siinä mielessä on vielä talvi :-D Kiitos samoin, meillä sataa nyt lunta, mutta ei sekään huono vaihtoehto ole :-)

  Irmastiina kiitos, minustakin se on tosi hauska. Mä todella toivon että säästytään, kaikille sairastuneille on tullu tosi korkea kuume ja se vois olla kyllä vauvalle aika kurja juttu...

  VastaaPoista
 4. Mun viherkasvitilanne on tällä hetkellä pyöreä 0. Hirveästi tekisi mieli vihreää kasvia kotio ostaa, vaan tuo pakkanen on pidätellyt. Varmaan palelluttaisin kasvit vaikka kuinka paperiin käärisin! Eikös vähän lauhtuvaa ole luvattu, jospa tässä lähipäivinä suuntaisikin kukkakauppaan.

  Meillä kuumeilee vasta ensimmäinen, oletettavasti jatkoa seuraa. Toivottavasti teillä jo pöpö menettäisi tehoaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, mulla ei ole varmaan ikinä ollut nollatilannetta kukkien kanssa! Nytkin on tuo lasikuisti täynnä kaikenlaista puskaa, ja on niitä täällä ympäri kämppää muuallakin. Osa on niin vanhoja yksilöitä että mulla on ollut ne jo teinistä asti, ja siitä _on_ kauan... :-D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eiks olekkin! Jotenkin niin simppeli ja hyvä idea että ihmettelen miksei tuollaisia ole aiemmin tullut vastaan :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!