Tabula rasa


Nyt on varastoraksa siinä pisteessä että kamoja sai kannettua sisään. Jotain listoja vielä puuttuu, mutta niitä ehtii sitten syssymmälläkin... Tärkeintä oli nyt saada tavarat pois pihalta ja olohuoneesta (!), alkaa pahvilaatikkoallergia nimittäin taas nostaa päätään :-D

Hylly saatiin kasaan, ja näin jo silmissäni ihanasti organisoidut hyllyt ja tavarat kauniissa riveissä. Haaveeksi taitaa kuitenkin jäädä.


Tätä maisemaa saan sitten joskus ihailla nikkarointi/ompelupöytäni äärellä. Toivottavasti se ei jää vain haaveeksi, vaan tila oikeasti riittäisi vielä siihenkin. Pitääpä siis tehdä vielä ainakin yksi karsintakierros tavaroihin!


Tyhjä tila alkoi nopeasti huventua, toisaalta melkein sääli viedä tavarat varastoon ja sotkea se, vaikka siihenhän se on tarkoitettu! Hetken oli niin siistiä ja tyhjää. Älkää muuten kuvitelko että meillä on vain siistejä laatikoita varastoitavana, me vaan aloitettiin näistä helpommista ;-)Pikkupimun kanssa ihailtiin puuhailun lomassa lunta pihalla, typy oli niin pieni viime talvena ettei taida paljoa lunta muistaa. Mukavaa että sitä nyt kuitenkin vähän tuli, vaikka olinkin jo siirtynyt odottamaan kevättä. Kyllähän lumi kuitenkin tuo valoa ihan toisella tavalla!


Ja sitten kävi se tyypillinen. Alkoi hämärtää ja vein kameran sisään. Hetki siinä vielä seisoskeltiin pihalla, kun vierestä juoksi jonkun karannut koira. Joka ei sitten ollutkaan koira ollenkaan vaan kettu! Siitä se pyyhkäisi reilun metrin päästä meistä ja mulkaisi ohimennessään. Ja se kamera oli siellä sisällä, eikä kaulalla valmiina niinkuin hetkeä aiemmin... Kettu jäi vielä tutkimaan kompostia ja muutenkin hengailemaan sen verran että ehdin hakea kameran takaisin. En saanut oikein hyvää kuvaa naamasta, mutta muutaman räpsyn sentään ehdin ottaa. On se kaunis eläin! 


Jospa kettu ei siksi pelännyt, kun olin niin hyvin naamioitunut..? :-D


6 kommenttia

 1. Kelpaisi tuollainen varasto tännekin. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on meillä kyllä ihan ehdoton, kaikenlaista kausisäilytettävää ja työkalua ja vaikka mitä on niin paljon, että ilman varastoa me oltaisi pulassa. Talon sisällä ei kuitenkaan ole kovinkaan paljoa säilytystilaa. Ulkovarastossa on vielä toinenkin huone joka on vaunuille ja pyörille tarkoitettu, tosin ihan liian pieni ;-D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olisin kovasti halunnut sellaisen kuvan jossa naama näkyy, mutta ehkäpä kettu tulee uudestaankin? Pitää siis pysytellä pihalla passissa kamera kaulalla :-D

   Poista
 3. Varastoiminen kyllä on!!!! Joka kevät ja syksy hirveä rumba, kun kausi vaihtuu ja vaatteet ja varusteet siinä samalla. Meilläkään ei ole kämpässä tilaa kuin kaudelle kerraallaan. Kellarikomero on huh-huh miten täyteen ahdettu, ja osa viedään vielä iskälään vintille.

  Iso perhe on ihana, paitsi ruokaostoksilla käydessä, lakananvaihtopäivinä ja kamojen määrässä :D

  Varmaan naamiointi hämäsi! Meidän pihan töpöhäntäkettu on vaihtanut maisemaa, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se just menee. Ja kaikkea ei voi poiskaan laittaa, kun on kuitenkin seuraavalle käyttäjälle vielä hyviä, esim just vaatteissa. Jos olisi rahaa ostaa kaikille aina joka kaudeksi ja joka koossa uudet kamppeet niin eihän siinä mitään, mutta mutta...

   Lakananvaihtoihin meillä tuli pelastukseksi kuivausrumpu <3 Luulin että ilmankin pärjää, vaikka ovenpäällyset aina loppuikin kesken kun niitä lakanoita ja pyykkejä oli joka paikka täynnä, mutta rumpu, ah! Nopeutti kyllä kummasti.

   Eipä näitä silti poiskaan vaihtaisi ;-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!