Nyt.


Elämässä on monenlaisia käännekohtia. On isoja, näyttäviä muutoksia joissa tapahtuu konkreettisia asioita. Lapsia syntyy, muutetaan ja sellaista. Sitten on niitä toisenlaisa, hiljaisempia hetkiä joissa muutos voi silti olla lähes yhtä suuri. Ulkoisesti kaikki on kuten ennenkin, ja silti on tapahtunut isoja asioita. On astuttu jonkun henkisen rajan yli, saatu ajatukset kirkkaiksi ja päättäväisiksi.

Kivan puuhapäivän päätteeksi käperryn pian sohvankulmaan, nostan jalat rakkaani syliin, laitan leffan pyörimään ja kahmaisen kourallisen karkkia. Juhlistan samalla näin pienesti sitä että meillä oli tänään pienisuuri päivä.

Tekee mieli kääntää taas ihan uusi sivu, ja se on lähempänä kuin koskaan. Uskomatonta tämä elämä, ah!

6 kommenttia

 1. Välillä pitää kääntää uusi sivu....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin on. Toisille sopii pysyvyys, toisilla taas muutos kulkee teemana läpi elämän :-)

   Poista
 2. Täältä taustalta terkkuja :) Nyt onkin jännittävää :D jään odottelemaan vilautatko sitten meillekin, mitä uudelta sivulta paljastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että tulit moikkaamaan :-) Joo, jännää on. Vielä ei ole mitään vilautettavaa, mutta katsotaan mihin tämä elämä heittää!

   Poista
 3. Uudelta sivulta löytyy ilmeisesti jotain varsin mieluisaa, onnellisuus ja tyytyväisyys huokuu tekstistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin! Vaikka mistä näistä tietää, voihan sitä tulla tehtyä huonojakin ratkaisuja. Mutta jos ei kokeile, ei voi ainakaan tietää :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!