Viikonlopun hetelmiä

Nyt on uusi muija talossa. Sen siitä saa kun lähtee marimekon tehtaanmyymälään "etsimään tyttärelle synttärilahjaa". Viiden metrin pala muikkelia kolmella kympillä, ei auttanut kuin todeta että johan tässä on aikakin vaihtaa kevätverhot.

Verhojen vaihto aiheutti tietenkin koko viikonlopuksi rymsteerausta, esiin tulleiden kolojen siivousta ja niin edelleen. Yhden lapsen kaverin synttärit mahtui mukaan, ja toki ihan sitä normaalia kotieloakin. Tauti ei päästä perhettä otteestaan, joten aika hissuksiin saada olla vieläkin, mutta koska itse alan olla jo paremmassa kunnossa, olen ottanut ilon irti kotona oleilusta ja tosiaan siivonnut. Hulluutta, milloin minusta on tälläinen tullut?? No, parempi se on joskus saada tämmöisiä puuskiakin, niin voi sitten taas antaa pölypallojen etsiytyä takaisin pikkuhiljaa :-)
Miehen kanssa ollaan tultu siihen tulokseen että meille olisi ehkä aika vaihtaa myös sohva, joten jään jännityksellä odottamaan koska tässä asiassa edetään ja miten!


9 kommenttia

 1. Mie romahan!!!!! Muija on niiiiiin mun lempparikuosi! Ja hinta, OMG!!!! Viiminen pätkä tietenkin???

  Sohva joutais vaihtoon meilläkin. Nyt on ruskee, harmaa houkuttaisi. Vaan mistä ja millanen, siinäpä pulma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu viiminen, siellä oli iso kasa niitä pusseja ainakin vielä toissapäivänä. Heti huomenna kipaset hakemaan ;-)

   Mä luulen että meidän sohvakauppa on vielä seuraavankin sohvan kanssa Ikea, kun niillä on niin hyvin pestäviä päällisiä. Sitten kun lapset kasvaa ja oletettavasti lakkaa sotkemasta (?), voidaan siirtyä sinne disainsohva-kauppoihin :-D

   Poista
  2. Heti töiden jälkeen menen, toivottavasti vielä olis!!!!

   Luultavasti meilläkin päädytään ikealaiseen. Nyt on muuta, aiemmin on olliut ikeaa ja hyvin on palvellut ja silmääkin miellyttänyt.

   Poista
 2. Noi voihan muija! Mihin hintaan löysit. Marikuoseja haluaisin verhoihin, vaan kun ovat niiiiin hinnakkaita. Tuohon hintaan vois jo verhotkin raaskia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuossa alkaa olla kyllä metrihinta aika kohdallaan, eihän ihan "tavallisiakaan" verhokankaita saa noin edullisesti :-)

   Poista
 3. Olihan soita muijia vielä jäljellä, jippijajeeee :D

  Muutama muukin palapussi olisi houkutellut... Synttärit tulossa, pitää varmaan vinkata lahjanhankkijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jes!! Kevätverhoa pukkaa siis sinnekin :-)

   Poista
 4. Uusi Muija niin kuin kaikki muukin kuvissa näyttää oikein hyvälle! :)

  -Tiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Itsekin tykkään muijista, ne toi raikkautta tohon meidän muuten vähän tummaan olkkariin. Sohvan kun saisi tosiaan vielä vaihdettua hieman vaaleampaan ;-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!