wanhuus iskiPastelliset tylliunelmat vain kahisivat kun wanhat pyörähtelivät parketilla. Äiti pyyhki silmäkulmaansa kun katseli esikoisensa menoa. En varmaan ollut ainoa joka mietti että mihin tämä aika katoaa, vastahan tuon pienen kanssa istuttiin hiekkalaatikolla... Poika näytti puvussaan ihan aikamieheltä. Saattoi siinä äidin silmäkulmaan tulla kyyneleen lisäksi pari uutta ryppyäkin :-)

6 kommenttia

 1. Ihania! Kun itse olin "vanha" ei ollut pastelliunelmia, vaan tummia ja syviä värejä, niin se muoti muuttuu vanhojen tansseissakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin meilläkin aikanaan, ja mekon piti olla "vanhahtava" siis sellainen historiallinen :-) Noista asuista tuli enemmän sellainen amerikkalainen prom-tanssiaistunnelma mutta nättejä olivat, ja komeita!

   Poista
 2. Mekkojen tyyli tosiaan muuttunut minunkin noista ajoista. Nythän tyttäret on toinen toistaan prinsessaisempia.

  Meidän perheessä oli eilen humu ja sumu, kun penkkareita yks juhlisti. Mihin ne vuodet hiekkalaatikon ja abirekan välistä katoaakaan!!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sielläkin on saatu varmaan pari ansaittua ryppyä <3 Uskomatonta kyllä se ajankulu. Katselin tansseja kuopus sylissäni ja tuumasin että onneksi tämän tansseihin on vielä melkein parikymmentä vuotta aikaa :-)

   Poista
 3. Sniif :) tänään myös yksi kollega pyyhki silmäkulmiaan, kun tansseissa pyörivät hänen ensimmäiset ekaluokkalaisensa. Mihin tosiaa aika katoaa?
  Ja tyyli on tosiaan muuttunut siitä, mitä esim itsellä oli. Varsinainen varis olisin nyky-wanhojen joukossa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika todella katoaa. Ja tuntuu että mitä vanhemmaksi itse tulee, aina vaan nopeammin se valuu sormien välistä. Lipeää vaan johonkin. Kunpa oppisi paremmin nauttimaan jokaisesta hetkestä!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!