Aurinkoterapiaa


Joskus lopputalvisin on ollut havaittavissa pientä turnausväsymystä kotona oloon, ja mieli on alkanut salaa haaveilla työelämästä, rauhallisista kahvituokioista ja vessakäynneistä. Sitten tuleekin juuri sopivasti, kuin tilauksesta keväisen aurinkoinen päivä ja muistuu mieleen kuinka etuoikeutettu olenkaan, kun saan nauttia näistä auringonsäteistä omalla pihalla! Ja taas jaksaa. Kohtahan on sitäpaitsi kesä, ja kesäpuuhat :-)

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

3 kommenttia

 1. Juuri tänään (viimeksi) ikävöin niin että itketti kotiäitivuosia... Auringon paistaessa koulu=vankila opellekin. Onneksi päivä pitenee, niin tulee ulkoiltua tirpun kanssa iltaisin...
  Onnentoivotuksia kikkarapäälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis muistan kyllä ne kolme kertaa mikrossa lämmitetyt yksin juotavat jo taas kylmenneet päiväkahvit. Ja hammasharjasta piti kokeilla oliko se kostea, olinko pessyt omat hampaani. Ja se ihme rastahässäkkä päälaella, ai niin mullahan on hiuksetkin. Argh, silti. Se oli ihanaa.

   Poista
  2. Mä luulen että se ihannuus valkenee kunnolla vasta etäysyyden päästä. Vaikka toki on hyviä päiviä ja hetkiä tosi paljon, mutta on niitäkin usein että olen julistanut lähteväni töihin "lepäämään" :-D No, aikansa kutakin. Ehkä ehdin vielä hetkeksi töihin ennekuin saakin jäädä eläkkeelle, sitä ennen nautiskelen auringosta silloin kun sitä on tarjolla :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!