Miau!

Kahden sohvan loukkumme on vihdoin päättynyt kun vanha lähti uuteen kotiinsa. Olkkariin vapautui kaivattua lattiatilaa, ja muutenkin nyt vasta näkee kunnolla uuden sohvan tekemän muutoksen koko huoneeseen. Kiva juttu!

Nuorin pikkuherra tekee nähtävästi hampaita, kun yhtäkkiä iloinen ja naurava vauva on kuin outo vaihdokas, kiukkuinen ja tyytymätön. Ikä kyllä täsmäisi, aika samoihin aikoihin on tehneet kaikki muutkin ekat hampaansa. Mutta pitäähän se ihmisellä hampaat ollakin :-)

Ylimmässä kuvassa vilahtaa pikkupimun näkemys pajunkissoista. Kaikki sanoo miau!

6 kommenttia

 1. Kaunis tuo olohuoneenne nurkkaus....ja tuo kirjava matto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, siinä olisi oikeasti meidän pianon paikka, mutta sitä ei olla kaikkina näinä vuosina saatu vielä tuotua kotiin lainasta joten vielä mennään noilla asetuksilla :-)

   Poista
 2. Minimiehelle paljon lohdutusta ja lohduttajille voimia käsivarsiin!!! Täällä hiihtoloman kunniaksi lentsuillaan ja siivotaan talvea pois, jospa pöpö säikähtäisi ja häipyisi. Näyttääpä teillä houkuttelevalta; siistiltä ja raikkaalta!
  ... niin oli lysti käväistä taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voimia tosiaan tarvitaan! Emännällä alkaa olla aika eripariset käsivarret nykyään :-D Ja kiva kun kävit, katsotaan nyt mihin tämä tie vielä vie...

   Poista
 3. Katselin ja, että niin on mukavan näköistä. Tuo matto on kyllä kiva, niinpaljon kotoisampi kuin esim eräs mustavalkoraidallinen ;)

  Yritin tihrustaa takan reunustaa, onkos siellä rouvan tuotoksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on kyllä kiva, eikä ollenkaan blogimatto ;-)

   Takanreuna on tosiaan erinäisten tuotosten kotina. Myös lasten ulottumattomiin nostettavia asioita sieltä usein löytyy :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!