Oi kevät

Viimepäivinä olen haravoinut pihaa, ostanut narsisseja, lakaissut hiekoitushiekat pihasta ja pyörätieltä, ostanut esikasvatettavien kukkien siemeniä ja pukenut lapset talven jälkeen ekaa kertaa välikausivaatteisiin. Päiväkävelyllä on kuunneltu linnunlaulua ja "jouduttu" pitämään aurinkolaseja. Ihan mahtavaa! 

Seuraavaksi aion kiskaista keltaiset tennarit jalkaan ja lähteä pyöräilemään, siitä jos mistä tulee kevään tuntu. Sen tunteen muistan jo lapsuudesta! Kun astelee ekaa keraa tennareissa asvaltilla, tuntuu kuin voisi mennä ihan miten kovaa vain, lähes lentää :-) 

Tämä kevään into on kuin rakastumisen alkuhuumaa, niin innoissaan sitä jaksaa joka vuosi olla. Näissä onneni tunnelmissa päätin antaa myös blogille pienen jatkoajan, enkä suljekaan luukkuja ainakaan ihan vielä. Pitäähän minun johonkin päästä hömpöttämään näitä kevätjuttujani ;-) Mutta jatkossa muutoksia on luvassa, ei se muutos aina pahasta ole :-)5 kommenttia

 1. Minulla oli jo lakanat kuivumassa ulkona...se kevät...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Jos meillä olisi pihalla kuivausnaru tai teline (niinkuin pitäisi piirustusten mukaan olla) niin olisin kyllä itsekin vienyt jo pyykkejä pihalle!

   Poista
 2. No on teillä tosiaan kevät kunnolla pyörähtänyt käyntiin!!

  Ei sillä, kyllä sitä täälläkin jo keväässä mennään. Ei tennarit vaan paljasjalkalenkkarit vedetty jo useammalle iltakävelylle jalkaan. Muutamana aamuyönä olen herännyt linnunlauluun. Onni on puu makkarin ikkunan alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja piti vielä sanomani, että uteliaana odottelen, jotta mitä muutoksia olet keksinyt!

   Poista
  2. Juu kyllä tää kevät on nyt julistettu alkaneeksi, satakoot vaikka taivaan täydeltä lunta niin minä en enää keväästäni luovu :-D

   Muutoksia tulee aikanaan, blogi kun tuppaa seurailemaan tätä todellista elämää ainakin jonkun verran :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!