Tiistain sekalaiset

Kuvat on nyt vähän sitäsuntätä, mutta ideana oli vain kokeilla uusia kameran säätöjä. Olen jo pitkään kuvannut aika samoihin kaavoihin kangistuneena, ja nyt kevään tullen meinasi iskeä kamerakuume. Koska sen toteuttamiseen ei juuri nyt ole oikein pääomaa, päädyinkin hakemaan netistä vinkkejä kuinka tuon nykyisen kanssa voisi tehdä asoita vähän toisin. Huomasin heti ensimmäisenä että koska en ole kuvaamisesta kovinkaan paljon kenenkään kanssa keskustellut, oli kameramaailma täynnä aivan outoja käsitteitä. Sen verran kuitenkin ymmärsin että päädyin kokeilemaan peukkutarkennusta, jossa tarkennus ei tapahdukkaan laukaisimella. Voi olla että on ihan hyväkin muutos, jahka totun. Lisäksi vaihdoin kuvakoon kamerasta isommaksi.

Näin blogiin pienimmällä koolla ladattuna noissa ei kyllä omaan silmään näy eroa entiseen, mutta enemmän muutokset vaikuttavatkin itse kuvaamiseen ja kuvien jälkikäsittelyyn. Ja pysyypä mieli virkeänä kun välillä vähän vaivaa päätään uusilla asioilla :-)

Postilaatikolla koettiin tänään yksi sydämen ohilyönti, kun esikoiselle oli tullut postia puolustusvoimilta. Kutsunnat! Minun vauvalla! Uuuh miten vanha olo tuli :-D

Ainiin, ja tervetuloa uusille lukijoille, teitä on täällä bloggerissakin jo yli sata! Ohhoh.

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No kiitos :-) Jospa tuo suurennettu kuvanlaatu edes vähän välittyisi, vaikka niitä pitääkin pienentää tosi paljon tänne blogiin?

   Poista
 2. Tosi ihana blogi ja koti sinulla, ehdottomasti täytyy jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Herttilei. Kutsunnat! Mulla tuli jo tuosta esikoisen kouluun ilmoittautumisesta niin kovin haikea olo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö mä ihan kuulin korvissani sellasta rapisevaa rypistymisen ääntä, niin vauhdilla tuli uusia ryppyjä lärviin! :-D

   Poista
  2. :D hehe, höpölöpsis! Ne on vaa ne lapset ku kasvaa, mehän pysytään aina nuorina ;)

   Poista
  3. Totta! Siltä se ainakin tuntuu! Peili kyllä yrittää välillä vihjailla vähän muuta... :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!