viiden kuvan haaste


Tuolla instagramin puolella pyöri haaste jossa piti ottaa viisi kuvaa arjestaan. Yllä muutama otos meidän viikon varrelta.

Minä laitoinkin jo narsissit ulos :-) Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia

 1. Teillä ei ole arki harmaata tai pliisun näköistä! Sulla on lahja kuvata ja kertoa niin jännästi arkisista(kin) elon hetkistä. Ja siksipä niin toivonkin, että jatkat blogisi päivittämistä, muutosten silmästä etenkin ;-).
  Namit värit afrikankukissa. Mitä lankaa? Utelen, keltainen on niin puhtaan värinen eikä tipuinen, niin tekis mieli itekin pienimmälle kesäpeitto ulkounille virkata. Mulla tuppaa vaan palaset jäädä kokoamatta...jos virkkaiskin raitoja ja päättelis langat samantien.
  Edellisen postauksen tarjotin sekä rasia...aah viime yönä olin mummolassa ja keksivarkaissa. Unessa oli onneksi maku mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos jassu kauniista sanoistasi <3 Kyllähän tästä bloggaamisesta on tullut jo niin tärkeä harrastus ettei ihan ilman osaisi kai ollakkaan, mutta ehkäpä se muuttaa välillä muotoaan? Katsotaan, katsotaan...
   Afrikkalaiset on tehty Lisa Uni-nimisestä akryylilangasta. Siinä oli tosiaan älyttömästi värejä, otin vain muutamia että saan vaihtelua noihin kukkien väriyhdistelmiin :-)

   Rasia ja tarjotin on tosiaan samaa paria, rasia on ollut mulla jo muutaman vuoden, mutta nyt löytyi ihan äskettäin kirpalta tarjotin kaveriksi :-) Huomaan lämmeneeni vähän tuollaisille hempeämmillekin väreille vaikka aina olen väittänyt että minulta ette mitään pastellista näe :-D

   Poista
  2. Iän myötä imelöityy ;-). t. pinkki

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!