Messuja ja kirppiksiäKevätmessut ja sisustusbloggareiden kirppis oli lauantain ohjelmassa, ja molemmat oli kyllä mukavia tapahtumia. Messuilla meinasi aivan pakahtua innosta, niin paljon tuli taas uusia ideoita joita tekisi mieli päästä toteuttamaan! Muutenkin oli tosi kiva päivä, kirppiksellä oli mukava tavata kasvokkain tuttuja tyyppejä blogien takaa. Vaikka vähän ujostuttikin, kävin silti ihan reippaasti sanomassa esimerkiksi Rillirouskulle käsipäivää :-)

Kuvasaldo on nyt kännykkäkuvien varassa, isompi kamera sai jäädä tälläkertaa kotiin. Aiemmin kuvat ovat siirtyneet kiltisti kännykästä koneelle, mutta nyt siihen systeemiin on tullut joku häiriö, joten myös tämä koko postaus on tehty mobiilisti. Pahoitteluni siis, jos asettelut on mitä sattuu, kun niitä ei saa tässä muotoiltua! Samalla otan mieluusti niksejä vastaan jos joku ymmärtää paremmin noiden omppuluurien sielunmaisemaa. Miksiköhän kuvat menevät kyllä kuvavirtaan, mutta eivät enää koneelle kuten aiemmin?

Tänään viimeisteltiin vielä vauhdikas viikonloppu käynnillä Porvoon jättikirppistapahtumassa, sekä yksillä sukulaislapsen synttäreillä. Mukavaa kun on ollut ohjelmaa, nyt pääseekin uusin voimin aloittamaan taas uutta viikkoa :-) 

Kivaa alkavaa viikkoa teillekin! Koetan saada pian kuvattua teille mun uudet purkit joita messuilta tuli mukaan. Nuo magneettikipot iski tähän purkkihulluun kyllä ihan täysillä, tosi ihana ja monikäyttöinen idea!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!