No se kevät


Pääsiäisreissusta kotiuduttuamme piti ensimmäisenä kipaista kurkkaamaan piha. Ja ihan muutamassa päivässä oli siirrytty selkeästi kevääseen. Kukkaa pukkaa, ja viherrystä on jo niin selkeästi että enää se ei näy pelkästään minun toiveikkaaseen silmääni. Myös se suurin ja odotetuin kevään merkki on nyt bongattu, koivuihin on nimittäin puhjennut lehdet! Joka vuosi yhtä sykähdyttävä, se vihreän sävy joka on aivan tuoreissa koivunlehdissä... Siinä on se kevät, kiteytettynä. Täynnä elämää ja toiveita uudesta alusta. Samaistun :-)

Viherryksen myötä piti suorittaa myös jo perinteeksi muodostunut kevätverhon ripustus, tuo marimekon Kaiku on viimeistään se virallinen kevään avaus täällä meidän kodissa! Pitää koettaa saada sitten aikanaan uuteenkin kotiin jokin vastaava kevätperinne, tykkään erilaisten perinteiden tuomasta rytmistä vuoden kiertoon. Ja kyllä, luit oikein. Meillä on haaveissa uusi, isompi koti  ja aikanaan myös uusi piha <3


8 kommenttia

 1. Saman huomasin minäkin...koivut vihertää....ihana aikaa tämä kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja just se tuoreen koivunlehden vihreä on jotenkin niin täynnä elämää :-)

   Poista
 2. Aina vaan yhtä ihanat nuo sinun verhot!

  Meillon keittiön ikkunan alla vaahtera. Joka päivä tiiraillaan ja odotellaan, joko tänään lehdet puhkeaa. Viikonloppuna taitaa viimein näin käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä yhtään kyllästynyt vaikka ne olleet joka kesä täällä esillä :-)

   Poista
 3. Kevät on paras! siellä jo niiin paljon kukkiakin :) mutta perässä tullaan!
  Ja onnea toiseentaloon ;D Aikas huimaa ja hienoa - varmaan roppakaupalla ihania haaveita, vaikka myös työtä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on! Ja kiitos :-) Kyllä vähän hirvittääkin nyt kun tietää jo mitä kaikkea on vielä edessä, se työmäärä ja muu, mutta toisaalta olo on myös innokas. Pääsee uudestaan miettimään ja valitsemaan kaikkea kivaa :-)

   Poista
 4. Ihanasti kevät välittyy kuvista :)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!