Toukokuinen pihakatselmus


Norjanangervo aloittelee kukintaansa.


Kirsikkapuussakin on kohta kukat.

 
 Mustaherukkakin on päättänyt tehdä satoa :-)

 Pikkuapulainen on kaikkialla.

 Pionit hyvässä kasvussa, Tuurenpihlaja on päättänyt tehdä ensimmäistä kertaa kukat!  Kohta saadaan raparperipiirakkaa. Tai kenties sittenkin hilloa, kuten viime vuonna?


 Ei, meillä ei ole koiraa. Vaan muutamia poikalapsia :-D


Mukavaa loppuviikkoa, miten se hujahtikin näin nopeasti että huomenna on taas perjantai?

6 kommenttia

 1. Tutun näköisiä keppikasoja :) täälläkin kaksi poikaa. Ja voi mikä ihanuus maljakko (kehrä?) sinulla onkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä noita keppejä raahaavat keskimmäiset pojat, isoin ja pienin ei sentään enää/vielä. Ja tyttöjä ne ei tunnu onneksi niin kiinnostavan, muuten loppuisi tila pihasta :-D. Mutta usein olen nauranut että ei tässä tosiaan koiraa tarvikkaan, kun keppejä ja kuraa ilmestyy ovenpielet täyteen muutenkin :-)

   Maljakko on vissiin kehrää juu, se on kulkenut mulla kaapiperukoilla jo ensimmäisestä asunnosta asti, eli _kauan_, ja olen aina pitänyt sitä aivan kamalan rumana. Mut nyt se pääsi pannasta, ja onkin oikeestaan ihan kiva :-)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Meillä raparperit vasta kurkkivat varovasti ja pensaat ja puut vasta silmuilla...aaah tuo ihanuus on tulossa! Kuovit onneksi konsertoivat ja naapuriin tarkastettiin hevosille aitaus-> varmat merkit. Vielä 2 vkoa ja sitten lempibiisi ;-). Oi tuota teidän vihreyttä, nuuh melkein tuoksuukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä sen parhaiten huomaa miten eri aikaan eri puolilla maata alkaa tapahtumaan. Kyllä se teillekin vielä ehtii :-) Ja tosiaan, lempibiisihän onkin ihan pian jo!

   Poista
 3. Upealta näyttää nyt pihanne kun se kunnolla vihertää! Ja iik, ihana tuo oksakokoelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kesällä se tosiaan pääsee kunnolla vasta oikeuksiinsa! Vaikka keväällä näyttää ettei siellä ole mitään, niin uskomatonta on tuo kasvun voima, ja kohta onkin taas kukkapenkit täynnä väriä :-)

   Miten ne löytääkin niin paljon noita keppejä..? :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!