Godzilla olohuoneessa
Lapset rakensivat taas junaradan ympäri tuota meidän "juoksurataa", eli keittiön, eteisaulan ja olohuoneen läpi. Palikoita on sen verran reilusti että saa tosiaan pitkät pätkät tehtyä. Kaikki menikin ihan kivasti kunnes...


Paikalle saapui vauvagodzilla suistamaan junan raiteiltaan! Hahaa :-D

Nyt siellä Pihaniksit-kisasivulla voi muuten käydä äänestelemässä. Auttakaahan antamalla äänenne, niin saatetaan saada pieni raksatarvikeavustus ;-) Ja äänestäneet voivat tosiaan itsekin voittaa lahjakortin!

6 kommenttia

 1. Tuttua! Nyt kun pienin kolmesta jo kaksi, leikit sujuvat jo ongelmitta (ainakin useimmiten).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Meilläkin tuo 2v pimu alkaa jo pikkuhiljaa päästä mukaan leikkeihin, ja eipä mene kuin hetki niin nuorimmainenkin on jo mukana :-)

   Poista
 2. Ihanat lapsoset ♥ ja sitähän se sisaruus on, useimmiten hauskaa mutta välillä otetaan yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva saa onneksi touhuta rauhassa, enemmän sitä kiistaa tulee noilla isommilla keskenään... ;-)

   Poista
 3. Minäkin tahdon meidän lapsosille tuollaisen junaradan! Tyttösille ei ole tullut junarataa hankittua (vaikka kyläpaikoissa tykkäävät leikkiä moisilla), taidanpa tietää mitä nuorimmainen saa 1v synttärilahjaksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me suositaan monesti just puisia leluja niiden kestävyyden vuoksi. Ja tuo junarata on siitä hyvä, että sitä voi kerätä vaikka vuosia, samalla tavalla kuin legoissa, paloja ei voi olla koskaan liikaa! Ja sukulaisillekin helppo sanoa kun kysyvät että mitä lapsille voisi tuoda, niin tuohon vaan lisäosia ;-) Nyt tosin noita on jo vuosien jälkeen niin paljon, että nyt ei olla enää tilailtu lisää vähään aikaan :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!