Miniloma
Viimeisen parin tunnin aikana olen ehtinyt siivota ja jynssätä, lukea sähköpostia, ajatella (!), valokuvata, keittää kahvia ja juoda sen kuumana. Ja ihmetellä kuinka valtavan hiljaista täällä on! Muutamia mainitakseni. Ja ei, kaikki lapset eivät ole lähteneet reissuun, vain yksi. Eli viisi on vielä kotosalla, eikä kukaan ole edes nukkumassa ;-) Mummo kävi nappaamassa 2v:n mukaansa, ja vaikutus oli tosiaan kuin olisin lomalle päässyt! Neiti on nykyään aika... no, sellainen kuin kaksivuotiaat usein on. Ja äänekäs. :-D Kaikki on ITE!! Hetkeksikään ei voi selkäänsä kääntää, tai tyttö on joko keksinyt jotakin tosi "luovaa" tai karannut pihalle. Ja lopun aikaa harjoitellaan sitä tärkeää omaa tahtoa. Mutta aikansa kutakin, niinhän se menee. Ja toki tuo 9kk pystyyn nouseva minityyppikin vaatii osansa äidin huomiosta kuten kaikki muutkin lapset, mutta vauvakin tuntuu niin leppoisalta seuralta neiti tuittupäähän verrattuna :-D

Ruhtinaallisen siivoushetkeni kunniaksi otin pari sisäkuvaakin, viime aikoina ei ole sisällä ollut useinkaan kovin kuvauskelpoista, kun kaikki liikenevät hetket on menneet raksahommien hoitamiseen ja olleet siis siivouksesta pois. Viikonloppuna, jahka mies ensin kotiutuu jatsireissultaan, on tiedossa myös ihan oikea miniloma, kun päästään miehen kanssa melkein kahdestaan asuntomessuille. Jee! En malttaisi odottaa! :-)

6 kommenttia

 1. Meilläkin asuu kaksi vee MINÄ ITE-tyyppi, joka pitäisi nyt lähteä herättämään, tai nukkumatti ei illalla tule millään. Olet ollut tehokas. Meillä taitaa olla samat keittiökaapit... Vetimet ovat ainakin samat, meillä ne vaan ovat täynnä sormenjälkiä. Kivoja printtejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalotovereita siis on :-D Ja kahvat on kyllä meillä täynnä sormenjälkiä, se ei vaan näy kuvassa niin hyvin kuin luonnossa ;-)

   Poista
 2. Meilä melkein 2v typykkä ja samoja piirteitä löytyy... lomalta tuntuu aina päikkäriajat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä päikkäriajat on ohjelmoitu täyteen rakentamisen koukeroita ja kymmeniä meilejä sekä puheluita. Se onkin ainoa mahdollinen aika niitä tehdä, muulloin puhelimen käteen ottaminenkin jo riittää laukaisemaan sireenit :-D

   Poista
 3. Hih, meidänkin 2vee on mummolassa. :D aika leppoista elo on tämän hetken, mutta menee maalatessa, tuunatessa..no, ehkä vähän salaa herkkuja napostellessakin ;)
  Hauskaa, kun teidän lastenhuoneessa on samoja juttuja kuin meillä; sama tapetti, vanha pulpetti, punainen Niemen sänky.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän onkin sitten tosi samanlainen maku! :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!