No nyt ne alkoOdotettu koulujen alku. Ja eskarin.

Tänään tuo lastemme iso ikähaitari on tuntunut taas selkeämmin. Isoimmalla lähti käyntiin jo abivuosi. Ja pienin vasta konttaa ja on ihan äitin kainaloinen. Naureskeltiin siinä ison kanssa, että pikkuveli mahtuisi aika näpsäkästi reppuun :-) Tyttöteini on yläasteella, ja pikkutyypeistä isoin aloitti eskarin. Meillä on siis vielä tämän lukuvuoden ajan tälläinen hassu välitila jolloin kukaan ei ole ala-asteella. Ensi vuonna alkaakin sitten pitkä putki ala-astekuvioita, jonka laskin jatkuvan katkeamattomana vuoteen 2027..! Silloin siis nuorimmainenkin menee yläasteelle. Meinaa ihan hikeä pukata kun miettii kaikkia niitä tulevia unisia talviaamuja, kirjojen päällystyksiä (vaikka tykkäänkin kyllä) ja vanhempainiltoja... Toisaalta tulossa on myös rutkasti ihania oppimisen hetkiä, oivalluksia ja uusia kavereita <3 Koetan nyt pysyä kuitenkin vielä tässä hetkessä, vaikka mieli välillä vaeltaakin. Onneksi nyt pienimmät ovat vielä niin pieniä, että ihan kaikkia ei tarvitse saatella aamuisin tuonne maailman tuuliin :-) 

Onnea kaikille lapsosille opintielle, ja voimia kaikille vanhemmille! 

3 kommenttia

 1. Mun esikoinen aloitti koulun 1994. Siitä lähtien tuossa samaisessa koulussa on ollut ainakin 1 meikäläinen, parhaina vuosina samaa ala-astetta on käynyt 3 sisarusta.

  Jos näillä huudeilla pysytään nuorimmaisen ala-asteaika, niin mun lapet on kyseisen opinahjon opettajia työllistäneet 23 vuotta yhteen putkeen. Melko kauan :D

  Miellyttävää koulu- ja eskarivuoden alkua teidän muksuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samaa sinne! Te olette sitten rytmittäneet tosi tehokkaasti katraan, jos olette saaneet pidettyä miehityksen yllä jatkuvasti! :-D Tuosta hyvästä pitäisi kyllä saada jo joku mitali, tai ainakin nimikkopenkki koulun juhlasaliin :-D

   Poista
  2. Sopivasti pienempää ja pidempää ikäeroa, ja ennenkaikkea muuttoliike pienellä alueella, siinäpä se.

   Oii, nimikkopenkki oliskin huippu!! Ei tartteis näinä viimeisinä vuosina aamutuimaan lähteä juhliin hyvää paikkaa varaamaan :)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!