TäälläTäällä ollaan, vaikka vähän hiljaisempaa on blogissa ollutkin! Elo on nyt aikalailla raksaa, raksaa, raksaa. Ja flunssaa ainavaan. Mutta edistystä on tapahtunut monellakin rintamalla, eli ei nämä ponnistelyt hukkaan ole menneet :-)

Eilen ihmeteltiin taas sääilmiötä, kun taivaalta ropsahti oikein kunnon raeukkoskuuro. Rakeet tulivat niin vauhdilla, että monista pensaista lähti tukoittain lehtiä irti. Isompilehtiset, kuten raparperit ovat aivan täynnä reikiä. Lapset olivat toki innoissaan, kun kuuron jälkeen sai tehtyä lumipalloja rännien alle kertyneistä kasoista. Ei ihan perinteinen elokuinen ajanviete!

Viikonlopulle onkin taas mukavaa puuhaa tiedossa, pihan siistimistä ja pieniä retkiä. Ensi viikko alkaa aivan erityisen merkittävän tapahtuman kera, meillä tulee olemaan nimittäin tämän nykyisen talon lopputarkastus. Halleluja! Hyvähän se on vielä ehtiä tekemään alta pois, ennekuin alkaa aivan toden teolla humpat siellä uudella raksalla :-D Sitten saadaankin nauttia jälleen "vain" yhden raksan elämästä. On tämä ja, olisikohan tähän vaivaan jokin lääkitys..? :-D

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

P.S.  Instagramissa voi seurailla puuhiani vähän arkisemmalla tasolla, löydyn sieltä nimellä Lyde_talostakoti.

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana. Olin ostanut tapetin valmiiksi aikoinaan jo ennenkuin talo oli lähimainkaan pystyssä. Tärkeimmät asiat ensin, eikös? :-D

   Poista
 2. Ei ole lääkettä. Tiedän tuskan! ;) -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mä olen vähän epäillytkin... :-D

   Poista
 3. Paljon ihnaia yksityiskohtia. Siellä vilahti se yksi ihana valaisinkin, johon olen jo aiemmin niin ihastunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :-) Tarkoitatko tuota virkattua roikkaa? Se on kyllä edelleen ihan hauska, harmi vaan että muksut on onnistuneet venyttämään verkkoa kun ovat roikkuneet siinä johdossa :-D Pitää siis jatkaa tuotekehitystä ja keksiä siihen joku jäykistys/venytyksen esto!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!