Keramiikkaa seinälle


Tänään on odotettu päivä, kun äitee pääsee taas pitkän kesätauon jälkeen harrastamaan. Keramiikkakurssi siis alkaa jälleen. Sen kunniaksi näytän nämä jo viime keväänä tekemäni taulut, jotka jäi silloin esittelemättä. Nämä on tehty tulevaa taloa silmälläpitäen, eivätkä ole olleet vielä missään seinällä. Tuolla ne kiltisti odottaa pakattuina, että niille valmistuu seinä jossa roikkua :-)

10 kommenttia

 1. Hei, tosi hienoja! Minullakin alkaa huomenna entisöintikurssi kesätauon jälkeen, projekteja onkin kertynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, entisöintikurssi! Eipä ole tullut tehtyä sitä sitten opiskeluaikojen... Silloin kyllä sitäkin enemmän :-D

   Poista
 2. Todella hienoja tauluja. Olet kyllä taitava😊

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on kyllä oikeasti aika vaatimatonta, sellainen välityö kun en muutakaan keksinyt :-D Mutta tykkään kyllä keramiikasta edelleen, vuosienkin jälkeen :-)

   Poista
 4. Olen varmaan aiemminkin sanonut, että keramiikkatyöt on mulle ihan mystinen juttu. En voi ymmärtää kuinka noikin ihanuudet on tehty :)

  VastaaPoista
 5. Upeat taulut! Keramiikkaa olisi kyllä kiva tehdä, olen joskus kokeillut, viileä savi tuntuu miellyttävältä sormien alla, ja siinä veivaamisessa on jotain aika rauhoittavaa :)

  VastaaPoista
 6. Jassu: kiitoksia!

  Kikka: Onhan noissa useampi työvaihe ennekuin on valmiita, mutta ei se sentään salatiedettä ole :-D Sellaista muovailua :-) Ja toki lasittamista myös.

  Katja: Kiitos! Se on todellakin rauhoittavaa, ollaan useasti juteltu kurssilaisten kanssa aiheesta. Vaikka olisi kuinka kireänä tai stressaantuneena tunneille mennessään, tulee yleensä aina kotiin huomattavasti mukavampana ihmisenä :-)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!