Lauantailoma


Aivan ihana lauantai alkaa olla takana. Päivään mahtui monta huippuhetkeä, ja tuntuu kuin olisin ollut pidemmälläkin "matkalla". Aamupäivällä käytiin sisustusbloggaajien kirppiksellä Pasilassa. Vaikka viimevuotisen perusteella osasin odottaa runsasta väkimäärää, pääsi jonon pituus silti hieman yllättämään. Mutta mikäs siinä oli jonotellessa, kun aurinko porotti suorastaan kuumasti. Sään puolesta ei olisi kyllä uskonut että on syyskuu! Mukava oli jutella kasvotusten muutamankin blogeistaan tutun tyypin kanssa. Terkkuja muunmuassa Anelle! Kirpparin jälkeen kipaistiin parin sadan metrin päähän messukeskukseen, ja siellä vietettäville Habitare-messuille.

Habitaressa tärkeimmässä roolissa oli tänä vuonna tulevaan taloon materiaalien katsominen, ja firmojen edustajien haastattelu. Kyseltiin takkoja, lamelliverhoja, keittiöitä, parketteja, portaita jne... Kamera tuntui olevan vain ärsyttävä lisäpaino olalla, ja aika vähän tuli otettua nyt kuvia. Muutaman sentään muistin napata, tässä pari maistiaista.


Tulikiven nätit laatat. Näitä voisin laittaa vaikka mihin ja vaikka kuinka paljon, jos rakennusbudjettini olisi rajaton. Kauniita ovat!


Smyygin osaston betonilaatat viehättivät myös. Eivät ihan yhtä hintavia kuin tulikiven, mutta edelleen aika kaukana meidän budjetista. Ehkä johonkin pieninä pintoina?


Lundian osasto oli tosi kivasti tehty!


Luona oli ansaitusti saanut messujen kauneimman osaston palkinnon. Pieni mutta tehokas esillepano! Ja väkeä riitti, en siksi saanut oikein hyvää kuvaa. Tuo halkoteline oli tosi kaunis, ja esitteiden perusteella jo päätin haluta meille heidän ihanaakin ihanamman leikkimökin!

Kaikesta materiasta huolimatta päivän parasta antia oli kahdenkeskinen aika miehen kanssa, sekä kaikki ihanat ihmiset joita saimme tavata! Messuilun lomassa vietetty pidennetty kahvipaussi Talo Luckin Heidin ja miehensä kanssa kanssa antoi taas aihetta hymyyn pitkäksi aikaa. Jotenkin on niin mukavaa löytää ihmisiä joiden kanssa puhuu "samaa kieltä", ja sitä juttua meillä aina tuntuu piisaavan :-D Ja ihana by Johanna Lehtinen, ja tietysti Johanna itse! Lämpöiset terveiset vielä sinne uutteralle yrittäjälle, ja toivottavasti tavataan jälleen pian! Unohdin ihan ottaa taas, hups, kuvia kun niin innokkaasti vaihdettiin kuulumisia, mutta Johannan kauniita sisustuskortteja ja julisteita on nähtävänä myös hänen nettikaupassaan :-)

Nyt taidan rempaista ja mennä ihan sohvalle pötköttämään, sen verran on jalat muussina päivän riennoista. Lokoisaa lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia

 1. Kiitos ihanista sanoistas <3 Oli todella kiva nähdä teitä!!!

  VastaaPoista
 2. Kaffit olivat parasta antia! Vastaan sulle huomenna tarkemmin... 😉 iso halaus!!! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl! Nyt ansaitut iltaröhnötykset! :-)

   Poista
 3. Aivan hurmaavaa menoa siellä! Voikun olisin päässyt mukaan!
  Nauttikaa elämästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hurmaavaa tosiaan! Ja nauttiminen oli helppoa, hyvässä seurassa ja mielenkiintoisissa tapahtumissa :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!