Lempihuone ja kirpparilakanat


Ei ole kai vaikea arvata mikä on pienten lasten taloa rakentavan äidin lempparihuone? Harmillisen vähän tuolla ehtii kyllä aikaansa viettää, ja nekin hetket huoneesta nautitaan ummistettujen silmäluomien läpi :-D Sellaistahan se taitaa kyllä kaikilla olla, ei siihen kai raksaakaan toisaalta tarvita?

 Meidän makkari on melkein viimeisimmäksi sisustettu tila kodistamme, ja se vastaakin eniten nykyistä makuani. Tätä samaa linjaa koetan ottaa mukaan uudenkin kodin sisustukseen. Huomaa kyllä miten maku on muuttunut, meillä on alakerta ja yläkerta aika erityyliset, koska ne on eri aikoina rakennettu ja sisutettu. Tästä aiheesta on nyt paljon blogeissa juttua, mikä on kenenkin oma tyyli. Minulla tuntuu olevan kaksi rinnakkaista makua yhtäaikaa, toisaalta tykkään kovasti mummolaromantiikasta ja melko värikkäästä, retrostakin tyylistä, toisaalta lepuutan mielelläni silmiäni muiden klassisissa design-kodeissa. Ja oma tyyli on kai sitten jotakin niiden väliltä, onnistunut sekoitus tai ei. Pääasia että itse pitää omaa kotiaan viihtyisänä, eikös?

Nuorimmaisen sänkyyn löytyi kirpputorilta edullisesti kiva jonkun itseompelema pussilakana ja tyynyliina marimekon Bo Boo-kankaasta. Olen koettanut vältellä kirppareita viime aikoina, koska tavaravirta pitäisi saada nyt talosta ulospäin eikä suinkaan sisään. Tuon yhden hairahduksen nyt kuitenkin sallin itselleni, kun eilen ihan oven edestä ohi kävelin. Ja kyllähän lakanoita aina tarvitsee, jollainhan tämä piti itselle perustella :-D Käytössä ollut uudemman mallinen äitiyspakkauspeitto ei mahtunut lakanaan, mutta isojen lasten aikainen pienempi viltti oli justiin sopiva. Liekkö siis vähän vanhempi jo tämä lakana? 

Kivaa viikonloppua!

p.s. muutin vähän blogin ulkonäköä raikkaammaksi ja vähemmän keväiseksi, mitäs tykkäätte?

12 kommenttia

 1. Mulla vähän sama ongelma! Taloa rakentaessa tykkäsin maalaisromanttisesta tyylistä, mutta nyt 4 vuoden jälkeen kaipaisi vähän pelkistetympää seinää ympärille entä nuo puolipaneeliseinät. Äh, tekis mieli tehdä iiiiso remontti koko talon seinäpintoihin, mutta helpommalla pääsisi kun rakentaisi kokonaan uuden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs se, ja kun rakentaa uuden, voi parannella samalla muitakin juttuja joita vasta asuessa on huomannut ja tekisi seuraavalla kerralla toisin ;-)

   Poista
 2. Kiinnitin huomioni heti uuteen banneriin. Huone on kyllä ihanan raikas kivoineen yksityiskohtineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekkin tykkään tuossa huoneessa juuri selkeydestä ja raikkaudesta :-)

   Poista
 3. Ihanan pirtsakka keltainen :) Tykkään, keltaisesta ja bannerista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva kuulla että ei "haittaa" vaikka tulppaanit saikin lähteä :-)

   Poista
 4. Oi ihanat BooBoo:t, yks mun lempparimarimekkolaisista.

  Teillä on varsin viihtyisä koti ainakin näistä blogikuvista päätellen. Omaan makuun just näyttää kivalta sekoitus sitä tätä ja tota.

  Ja kivalta nättää blogin uusi ulkoasukin, selkeä ja mukavan pelkistetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BoBoo on kyllä ihana, harkitsen jopa uuteen taloon laittavani poikien huoneeseen sitä tapettina. Viihtyisyys on kyllä tosi paljon katsojan silmässä, toisella viihtyisä voi olla toiselle ihan kamala sekametelisoppa. Mutta meillä taitaa olla sitten sama maku!

   Poista
 5. Ihana huone:) tykkään kovasti tyylistäsi sisustaa.
  Mahtava kirppislöytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ehkä se oma tyyli alkaa löytyä pikkuhiljaa, niin ei tule niin paljon enää niitä huonoja kokeilujakaan :-) Ja kyllä, tosiaan tuohon lakanasettiin kannatti muutama euro uhrata!

   Poista
 6. Ihania keltaisia yksityiskohtia. Toi lamppu on huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lamppu on ihana, ja sillä on oikea tarinakin. Se on ollut miehelläni jo lapsena, ja kulkenut hänen mukanaan meidän yöpöydälle asti :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!