Lopputarkastettu!

Uskomatonta, että tämäkin päivä koitti. Talo on lopputarkastettu! 

Tämä ei ole enää työmaa, vaan ihan oikea talo. Piste pitkälle matkalle, joka alkoi jo kuusi vuotta sitten pienestä lehti-ilmoituksesta jossa kerrottiin hakuun tulossa olevista tonteista. Seuraavana keväänä tontteja haettiin, ja lopulta sellainen myös saatiin. Sitä seuraavana keväänä saatiin rakennuslupa, ja aloitettiin vihdoin rakennustyöt. Syyskuussa 2010 me muutettiin tänne, vaikka paljon oli vielä keskeneräistä. Siitä eteenpäin on tehty viimeistelyjä pikkuhiljaa, perheen ja lasten ehdoilla. Muutama lapsi on syntynyt lisääkin sittemmin, ja elämä soljunut eteenpäin.

Taas voidaan onnitella itseämme, hyvin tehty, hyvin rakennettu. Hyvä me!

Nyt voidaankin siirtyä nauttimaan taas vain yhden rakennustyömaan kanssa elämisestä :-D
Kuvituksena pieni kierros rakennusaikoihin, voikin tässä samalla taas verestellä muistoja että mitäs meillä onkaan viedä edessä sen uuden raksan kanssa... :-D

2 kommenttia

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mä painoin vahingossa poista, kun piti painaa julkaise! Anteeksi :-) Mutta joo, tosiaan eroa ekoissa ja viimeisissä kuvissa. Ja nuo on sentään sieltä rakennusajalta nuo viimeisetkin kuvat, jos laittaisi viereen vielä nykytilanteen, olisi ero ihan ällityttävä. Nähtävästi neljä vuotta riittää siihen, että piha alkaa olla rehevä eikä enää ihan "uuden" näköinen!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!