Pihlajasydän


Eilen iski vielä myöhään illalla askarteluinspis. En ole ehtinyt tässä raksakiireissäni tekemään oikein mitään käsitöitä tai muuta luovaa pitkään aikaan, ja se alkaa lopulta tuntua aina sellaisena yleisenä kireytenä ja ärtyneisyytenä. Jotenkin sitä kai lataa akkujaan aina samalla kun näpertelee? Tähän pihjalasydämeen löytyi onneksi ainakset ihan omista kaapeista ja lähimetsästä, niin ei tarvinut odottaa seuraavaan päivään että pääsee toteuttamaan! Tähän tarvittiin siis pihlajanmarjoja, rautalankaa, ja pihdit sen katkaisuun. Marjat pujotellaan rautalankaan, taivutellaan se haluttuun muotoon ja rautalangan päät kiepautetaan yhteen. Lopuksi ripustetaan nätillä nauhalla esille. Nauhan värillä voi muuttaa koristeen ilmettä aika paljonkin, samoin sekaan voisi kiinnittää vaikkapa käpyjä. Itse halusin pitää tuon nyt aika simppelinä tällä kertaa. Ja vähän helpotti jo hermojakin, tosin ehkä vähän useammin pitäisi irroittaa ajatukset raksapuuhista ;-)
Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille!


2 kommenttia

 1. Pitäis melkein askarrella itsellekin. Tänään siivoilin kesänjälkiä pois ja tuntuupa autiolle..
  Ihana tuo teidän makkari ja raksailut jajaja. Tekeminen ei sinulta kyllä lopu :D , joten en yhtään ihmettele lempparihuonettasi ;) Iloa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppi! Juu ei lopu ei, ja silti on usein sellainen olo että en ehdi tehdä "mitään". Mutta se liittyy varmaan just näihin kässäilyihin, niiden puute alkaa aika nopeasti tuntumaan! Onneksi edes pienen askartelun sain aikaan, heti tuli parempi mieli :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!