Syksyinen perjantai


Perjantain kunniaksi kävin poimimassa omalta pihalta vähän väriä maljakkoon. Nautin suuresti tästä vuodenajasta, kun kesän loiston jälkeen luontoon tulee myös toisenlaista väriä. Viilenneet ilmat on tuoneet mukanaan villasukat ja kaulahuivit. Lapasiakin pidän vaikka olisi kymmenen astetta vielä plussaa ihan vaan siksi että niitä on niin mukava käyttää :-)

Napsautin lämmityksen taloon päälle, vaikka yleensä aina yritänkin että sinniteltäisi lokakuuhun asti. Ei ole tainut minään vuonna kyllä onnistua! Tänään voisi myös aloittaa takka-kauden iltasella ja viikonloppuna käyn kyllä virittelemässä taas ulkovalojen töpselit paikoilleen. Minusta ne ei ole ollenkaan pelkät jouluvalot, vaan nimenomaan nyt pimeänä vuodenaikana aivan parhaimmillaan! Puissa ja pensaissa olevat valot ovat saaneet olla paikoillaan koko kesän, nyt ei tosiaan tarvitse kuin vähän oikoa johtoja ja laittaa töpseli kiinni.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia

 1. Voih, niin kauniita värejä ja ihania kuvia!

  Täydellistä viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Jos mä en ole vielä kehunut maljakkoasi, niin nyt kehun :D Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitoksia :-) Se on niin ruma että on jo melkein nätti! Se on ollut mulla varmaan ekasta omasta kodista asti, sinnekin saatu jostain vanhempien varastoista. Muutaman kerran olen meinannut jo pistää sen kiertoon, mutta aina se on jostain syystä jäädä. Nyt on kai mennyt tarpeeksi aikaa että se alkaakin olla jo ihan kiva :-D

   Poista
 3. Äh. En ehdi enää kommentoimaan, tai siis kun iltaisin monesti selailen puhelimen kautta, inhoan näpyttelyä puhelimen pikkutaulusta ( se ikänäkö....grrr) mutta seuraillut olen niin Seuraavan talon puolella kuin täällkin. Teillä kyllä puuhaa riittää. Varmasti ihanaa, vaan kyllähän tuo materiaalien valinta varmaan melkein työstä käy ;) itselle ainakin valinnat aina tiukka paikka...
  Ja aikas aurinkoinen oli tuo lamppulöytö. Tykkäsin kympillä:) Aurinkoa teille myös tähän viikonloppuun ja tulevaan viikkoon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiva kuitenkin "kuulla" sinusta! Ja ihanaa että jaksat vielä seurailla :-) Valinnat on sellaisia että ne vähän aiheuttaa päänvaivaa, mutta kun mieluisat päätökset saa tehtyä, ei niitä tarvitse sitten enää empiä. Eli huolellinen pähkäily on lopulta kuitenkin varmasti parempi kuin pikainen päätös (tai riippuu tietysti vähän asiasta). Kovasti odotamme jo että päästäisi tositoimiin raksalla, kun tämä alkuvaihe on niiiiin junnaavan hidasta kun vaan odotetaan.

   Mukavaa syksyä sinne teillekin!

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!